Fondul Suveran al Singapore a cumpărat 17 hectare de teren în Bucureşti, pentru extinderea parcului logistic

0
0
P3 Bucharest Park
P3 Bucharest Park

P3, investitor şi dezvoltator pan-european de proprietăţi logistice deţinut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore, continuă să-şi extindă parcul logistic din Bucureşti. Compania a achiziţionat peste 17 hectare de teren lângă parcul P3 Bucharest, cu intenţia de a dezvolta parcul până la 500.000 mp în următorii doi ani.

Noul teren, care face parte din cel mai mare parc logistic din Bucureşti, oferă P3 posibilitatea de a construi un depozit de până la 100.000 mp. 

Ca parte a strategiei de dezvoltare, P3 a achiziţionat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienţilor, atât existenţi, cât şi noi, şi pentru a satisface nevoile logistice ale acestora.

„P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziţie este un alt pas către realizarea strategiei noastre şi consolidarea poziţiei noastre pe piaţă. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi de birouri. Plănuim să continuăm dezvoltarea parcului într-o manieră durabilă şi să menţinem poziţia acestuia de lider, prin atenţie atât asupra creşterii, cât şi a calităţii”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 Romania.

P3 are, în acest moment, un total de 370.000 mp în 14 depozite în parcul P3 Bucharest şi alţi 100.000 mp care permit dezvoltarea de noi spaţii. Situat la doar 13 km de centrul oraşului, P3 Bucharest Park se află pe soseaua de centură a oraşului, care oferă acces uşor la toate cele 6 sectoare din Bucureşti, la Aeroportul Internaţional Henri Coanda (22 km) şi la autostrada A2. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în partea centrală şi de vest a ţării.

Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3,9 milioane mp de spaţii în nouă ţări, şi un portofoliu de terenuri de peste 1,8 milioane mp care permit dezvoltarea de noi spaţii.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri