Cosmin Ghiţă, director general al Nuclearelectrica, reales guvernator în cadrul Asociaţiei Mondiale a Operatorilor Nucleari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Cosmin Ghiţă, director general al Nuclearelectrica, a fost reales guvernator în board-ul guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators (WANO-Asociaţia Mondială a Operatorilor Nucleari) pentru încă un mandat de doi ani, până la data de 31 decembrie 2023.

„Societatea Naţională Nuclearelectrica SA (SNN) informează acţionarii şi investitorii că domnul Cosmin Ghiţă, directorul general al SN Nuclearelectrica SA, a fost reales în poziţia de guvernator in board-ul guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators (WANO- Asociaţia Mondială a Operatorilor Nucleari) pentru încă un mandat de încă doi ani, până la data de 31 decembrie 2023", transmite Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Cosmin Ghiţă a fost ales iniţial pentru poziţia de guvernator în board-ul WANO, la nivel global, la data de 1 ianuarie 2020, fiind primul român care ocupă această poziţie la nivel internaţional, în industria nucleară.

Parte din responsabilitatile lui Cosmin Ghita in calitate de Guvernator va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, unde SN Nuclearelectrica este arondată, dar şi a membrilor globali ai WANO în cadrul board-ului global al organizaţiei.

„Board-ul WANO este responsabil în fata membrilor pentru direcţiile generale şi succesul organizaţiei. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte înalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe lângă preşedintele Board-ului, preşedintele executiv şi directorul general", informează BVB.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite