Blue Air reia primele zboruri regulate din România. Care sunt destinaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blue Air operează în 1 iulie primele zboruri comerciale regulate din România după mai bine de trei luni de zile de la suspendarea activităţii.

Primele zboruri comerciale regulate care sunt planificate să fie operate de către Blue Air în 1 iulie sunt din Bucureşti către destinaţii din Germania (Koln şi Stuttgart), Franţa (Paris Beauvais), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga) şi Suedia (Stockholm), anunţă boardingpass.ro

Tot de la 1 iulie Blue Air reia zborurile comerciale regulate de la Bacău, primele rute care vor fi operate de aici sunt Bacău – Bergamo şi Bacău – Roma Fiumicino. 

În decursul acestei săptămâni compania low-cost va relua zborurile comerciale regulate şi spre alte destinaţii din Europa dar şi pe rutele interne, Bucureşti – Iaşi şi Bucureşti – Cluj Napoca. Blue Air a reluat în a doua jumătate a lunii iunie zborurile de la bazele operaţionale din Larnaca (Cipru) şi Torino (Italia).

Măsurile de siguranţă luate de Blue Air

Blue Air a implementat protocoale riguroase de siguranţă la bordul aeronavelor sale. Din luna februarie, Blue Air a fost prima şi singura companie aviatică din România ale cărei aeronave au fost dezinfectate zilnic printr-un proces de nebulizare, folosind substanţe care sterilizează întregul spaţiu în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare şi dezinfectare va fi menţinut pe termen nelimitat.

În plus, aeronavele Blue Air sunt echipate cu filtre de aer HEPA, cu performanţe similare celor utilizate în sălile de operaţii ale spitalului, având o eficacitate de peste 99,97% în captarea virusurilor şi bacteriilor din aerul filtrat.

Niciun membru al echipajelor Blue Air nu a fost infectat cu noul coronavirus, în pofida faptului că în perioada stării de urgenţă, Blue Air a operat numeroase zboruri charter şi de repatriere, inclusiv în ţările din zona roşie.

Este absolut necesar ca pasagerii Blue Air să poarte măşti de protecţie pe toată durata călătoriei, să îşi dezinfecteze frecvent mâinile şi să evite deplasările în cabină. Echipajele vor instrui pasagerii cu privire la măsurile de siguranţă pentru sănătate şi se vor asigura de respectarea acestora.

Înainte de a se prezenta la aeroport, pasagerii sunt încurajaţi să citească măsurile de protecţie şi prevenţie, care pot fi găsite în secţiunea dedicată de pe site-ul Blue Air.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite