Bijuteriile lui Liz Taylor, scoase la licitaţie. Cum arată faimoasele giuvaiere FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faimoasa colecţie de bijuterii a actriţei Elizabeth Taylor, incluzând şi inelul cu diamantul de 33 de carate pe care i l-a dăruit Richard Burton, au fost expuse la galeriile Christie's din New York, înaintea licitaţiei de săptămâna viitoare.

Tot aici veţi găsi şi rochia ei de mireasă, geanta Louis Vuitton şi unul dintre cele trei Oscaruri primite de-a lungul carierei, precum şi alte obiecte care i-au aparţinut actriţei.

image

În urma licitaţiei, care va avea loc în perioada 13-16 decembrie, valoarea lor totală ar putea ajuge la 50 de milioane de dolari, relatează „The Telegraph".

Aceasta este prima şi ultima dată când este expusă, într-un singur loc, întreaga colecţie de bijuterii a actriţei.

Liz Taylor s-a stins din viaţă în martie, la 79 de ani, după o viaţă pe picior mare, încununată de un succes uriaş pe micile şi marile ecrane. A avut şapte soţi, nenumăraţi admiratori şi o pasiune nebună pentru bijuterii.

Liz Taylor

Diamantul dăruit de Richard Burton în 1968, pe vremea când erau căsătoriţi, valoarează nu mai puţin de 2,5 milioane de dolari, dar specialiştii estimează că preţul ar putea urca până la 3,5 milioane de dolari.

Liz Taylor
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite