Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea ocazională de Crăciun va avea loc pe 27 decembrie, cu bonurile din perioada 1 septembrie - 30 noiembrie

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea ocazională de Crăciun va avea loc 
pe 27 decembrie, cu bonurile din perioada 1 septembrie - 30 noiembrie

Loteria Bonurilor Fiscale va avea o extragere specială de Crăciun

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) vrea să organizeze, în data de 27 decembrie 2015, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, o extragere ocazională la Loteria bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în intervalul 1 septembrie - 30 noiembrie, potrivit unui proiect de Ordin publicat pe site-ul MFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondul total de premiere alocat pentru această extragere este de un milion de lei.

Potrivit Ordonanţei Guvernului nr.10/2015, care reglementează organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu scopul diminuării evaziunii fiscale, aceasta poate fi organizată atât lunar, cât şi ocazional, la extragerile ocazionale urmând să participe, în conformitate cu prevederile legale, bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanţelor Publice.

De asemenea, în actul normativ menţionat se prevede că extragerile ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pot fi organizate cu ocazia sărbătorilor legale, în situaţiile în care la extragerile lunare nu există câştigători două luni consecutive, precum şi în alte situaţii stabilite prin ordin al ministrului Finanţelor Publice.

Cine iese câştigător la extragerea din septembrie

În data de 20 septembrie a avut loc o nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale, fiind desemnate câştigătoare bonurile emise în data de 5 august, cu o valoare de 320 de lei.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august 2015.

Ministerul Finanţelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: