Tarom a lansat o nouă ofertă de bilete pentru clasa economică, fără bagaj de cală inclus

Tarom a lansat o nouă ofertă de bilete pentru clasa economică, fără bagaj de cală inclus

Foto Shutterstock

Tarom a introdus în oferta sa bilete de avion fără bagaj de cală inclus, a anunţat boardingpass.ro, precizând că oferta tarifară se aplică de astăzi, 26 octombrie 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tarom a introdus în oferta comercială clasa tarifară „Light”, pentru bilete de avion care nu au bagaj de cală inclus în preţul biletului, anunţă boardingpass.ro.
 
Astfel, bagajul de cală gratuit va fi inclus doar în tarifele „Saver”, „Optim” şi „Flex” din clasa economică şi pentru toate bilete din clasa business rezervate pe zborurile TAROM.
 
Pasagerii care achiziţionează bilete în clasa economică la tarif „Light” vor putea rezerva separat un bagaj de cală, însă la momentul publicării acestui articol costul acestei opţiuni este necunoscut.
 
Potrivit informaţiilor din sistemul de rezervări, în prezent TAROM vinde bilete în clasa economică sub trei clase tarifare: „Saver”, „Optim” şi „Flex”. Pentru biletele din clasa business compania oferă două clase tarifare: „Semiflex” şi „Flex”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările