Niro Investment Group a început lucrările la primul hotel Swissôtel din România, care va fi operat de Accor

Niro Investment Group a început lucrările la primul hotel Swissôtel din România, care va fi operat de Accor

Lanţul Accor, care operează şi Ibis Hotel, se extinde în Bucureşti

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, a anunţat, joi, că a demarat lucrările la primul hotel Swissôtel din România, o investiţie de aproximativ 60 milioane euro, care va fi operat de Accor.

Hotelul, care va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti (85 metri înălţime), urmează a fi deschis în 2021, va avea o suprafaţă totală de circa 30.000 mp şi va fi destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor. În cadrul evenimentului, la care a participat şi primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a fost anunţat un parteneriat strategic cu Accor, care va opera noul hotel sub brandul Swissôtel.

”De 25 de ani, compania noastră, în calitate de investitor şi dezvoltator, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. (...) Este o perioadă extaordinară în dezvoltarea Niro Investment Group şi suntem onoraţi să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel”, a declarat preşedintele Niro Investment Group, Nicolae Dumitru.

Unul dintre directorii Accor, Frank Reul, a subliniat că România este o piaţă foarte atractivă.

"România este o piaţă foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potenţial imens şi randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriţi şi, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaţionali”, a spus Reul.

Ceremonia a avut loc în spaţiul unde au început deja lucrările de construcţie pentru viitorul hotel. Constructorul proiectului este PORR Construct, iar proiectarea este dezvoltată de Arhitect Service.

Consultanţa de business în cadrul tranzacţiei a fost asigurată de Beaufort Global. La finalizare, clădirea care va fi operată sub marca Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti şi va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată pentru întâlniri de afaceri şi organizarea de evenimente corporate.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Otopeni şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: