Lidl schimbă programul de funcţionare

Lidl schimbă programul de funcţionare

Lidl a anunţat vineri că îşi va modofoca programul de funcţionare începând de luni, 30 martie, măsura fiind luată din grijă pentru sănătatea angajaţilor, clienţilor şi partenerilor de afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Sănătatea angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri este prioritară pentru noi. De aceea, sprijinim recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte prevenirea infecţiei cu COVID-19 şi luăm noi măsuri pentru a ne proteja colegii şi clienţii, pe măsură ce acestea se impun”, a anunţat Lidl.
 
În acord cu deciziile autorităţilor şi din grijă pentru angajaţii noştri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toţi să avem produsele necesare în aceste zile dificile, am decis ca, începând de luni, 30 martie, programul magazinelor noastre să fie următorul:
 
Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00
 
Duminica: 09:00 -18:00 
 
Excepţie de la acest program fac magazinele din oraşele în care autorităţile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcţionare al supermarketurilor. Programul tuturor magazinelor Lidl poate fi văzut aici 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: