Antoine Doucerain, noul director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România de la 1 mai

Antoine Doucerain, noul director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România de la 1 mai

Groupe Renault a anunţat nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operaţiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte şi România.

Antoine Doucerain îi succede lui Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcţie în cadrul Groupe Renault.

Doucerain s-a alăturat Renault în 1993, în cadrul direcţiei de Inginerie Logistică.

”Îşi continuă cariera în domeniul Fabricaţiei, mai întâi la uzina din Douai, unde ocupă succesiv posturile de şef departament Montaj, director Tehnic, director adjunct Fabricaţie, iar mai apoi, în 2010, este numit director al uzinei din Maubeuge, unde asigură lansarea Kangoo ZE şi pregătirea modelului Citan pentru Daimler. În 2012, merge în Brazilia pentru a coordona crearea unei noi uzine Nissan şi începerea producţiei modelelor Micra şi Versa”, se arată în comunicat.

Din mai 2015, Doucerain s-a întors în Franţa şi ocupă funcţia de director industrial, asigurând coordonarea a opt uzine ale Renault (Polul industrial Vest).

Vânzările constructorului auto Dacia au crescut anul trecut cu 12,2%, până la 655.235 unităţi, dintre care 43.262 au fost comercializate în România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările