"Testamentul lui Abraham" de Igor Bergler a fost achiziţionat de Penguin Random House

Penguin Random House a cumpărat drepturile de publicare ale volumului "Testamentul lui Abraham", dupa ce acesta a fost achiziţionat şi de editura înfiinţată de Umberto Eco şi Elisabeta Sgarbi, La Nave di Teseo. Cartea va avea, în afara ediţiei din Spania, mai multe tiraje independente în ţări din America de Sud, Mexic, Argentina, Columbia, Chile, Uruguay, unde, de altfel, şi "Biblia pierdută", primul roman al lui Igor Bergler, a avut succes.

"Testamentul lui Abraham", de Igor Bergler, publicat de editura Litera în 2017, a depăşit în această primavară cifra de vânzări a volumului "Biblia pierdută" al aceluiasi autor.

"Biblia pierdută" (RAO, 2015)  a depăşit 200.000 de exemplare vândute în ţară şi a devenit bestseller in 31 de state. Cifrele de vânzări înregistrate în Italia, la editura înfiinţată de Umberto Eco şi Elisabeta Sgarbi, La Nave di Teseo, au dus ulterior la achiziţionarea celui de-al doilea roman al autorului român, "Testamentul lui Abraham". Cartea "Biblia pierdută" a fost publicată de cele mai mari grupuri editoriale din lume (Penguin Random House, Planeta).

Toate cele trei volume lansate până în prezent, "Biblia pierdută", "Testamentul lui Abraham" şi "6 povesti cu draci" (Litera, 2018), au primit premiul pentru Cea mai râvnită carte a anului la Targul Gaudeamus.

Igor Bergler pregăteşte pentru primavara anului viitor o nouă carte, "Minciuna lui Michelangelo", care va fi publicată tot de Editura Litera.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările