Stiri despre test

  652 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Armă“ pentru şoferii în stare de ebrietate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Armă“ pentru şoferii în stare de ebrietate

  Poliţia rutieră din Rusia va dispune de un nou aparat care îi depistează de la distanţă pe cei care au consumat alcool. Alcolaserul, aşa cum a fost numit, a fost prezentat recent la Moscova, cu ocazia unei expoziţii internaţionale de echipamente şi sisteme de securitate utilizate de poliţie.

 • Testul german
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul german

  Conţinutul proiectului tratatului de frontieră între Republica Moldova şi România oferă posibilitatea ca acesta să fie semnat cât mai curând posibil, a declarat Markus Meckel, membru al Consiliului de administrare al Forumului germano-moldav.

 • Testele de salivă, alternativă la cele sanguine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testele de salivă, alternativă la cele sanguine

  Cancerul, bolile de inimă, diabetul şi infecţia cu HIV pot fi depistate prin măsurarea nivelului proteinelor de la nivelul cavităţii bucale. Specialiştii spun că testul de salivă este foarte uşor de efectuat, are o precizie ridicată, este ieftin şi va înlocui analizele de sânge pentru a diagnostica numeroase afecţiuni cronice.

 • Premieră: Testul Cambridge se dă şi la Botoşani ( EXCLUSIV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră: Testul Cambridge se dă şi la Botoşani ( EXCLUSIV)

  Colegiul Naţional „A.T.Laurian" este autorizat de Consiliul Britanic să susţină aceste examene . Înscrierile se fac până pe 1 septembrie iar taxa este 500 de lei. Deja zeci de liceeni s-au înscris la concursul care le recunoaşte studiile de limbă engleză în străinătate.

 • Autismul, depistat înainte de doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autismul, depistat înainte de doi ani

  Forma creierului ar putea oferi indicii cu privire la riscul de dezvoltare a tulburării cu o precizie de 90%. Un test rapid, necostisitor şi neinvaziv, aflat în faze de testare, ar permite descoperirea bolii la vârste mici, crescând şansele unui răspuns favorabil la tratament.

 • Ce reacţie ai în faţa criticilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce reacţie ai în faţa criticilor?

  Indiferent din ce parte vin – de la prieteni, părinţi, partener sau de la şef – criticile sunt uneori dificil de înţeles şi mai ales de însuşit. Tu cum reacţionezi când ţi se reproşează că nu te ridici la nivelul aşteptărilor?

 • Şapte bănci europene, stresate de recesiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte bănci europene, stresate de recesiune

  Şapte instituţii financiare din Europa, printre care şi ATEbank, cu filiale și în România, sunt vulnerabile. Nu au luat notă de trecere la aşa-numitul test de stres nici băncile regionale spaniole Diada, Espiga, Civica, Unim şi Cajasur, nici banca germană Hypo Real Estate.

 • Testul care-ţi arată câţi ani vei trăi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul care-ţi arată câţi ani vei trăi

  Oamenii de ştiinţă americani au descoperit cum arată genele persoanelor care prind cea de-a o suta aniversare. O serie de variaţii genetice unice prezic cu o acurateţe de 77% şansele ca o persoană să devină centenară.

 • test
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  test

 • Liceele care te trimit direct în Occident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceele care te trimit direct în Occident

  Elevii din afara Bucureştiului pot ajunge să studieze la o universitate europeană sau americană dacă susţin examenul potrivit. Liceenii pot, fie să înveţe în sistemul educaţional Cambridge, fie să susţină un Bacalaureat de tip american.

 • Ştii să te adaptezi schimbărilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii să te adaptezi schimbărilor?

  Persoanele care se acomodează uşor cu schimbările îşi fac viaţa mai uşoară atât lor, cât şi celor din jur. Până la un punct, flexibilitatea aduce numai beneficii.

 • Dependenţa, acrobaţie periculoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependenţa, acrobaţie periculoasă

  Unul din şase români face abuz de alcool şi unul din trei este fumător, arată statisticile. În plus, aria de dependenţe s-a extins mult în ultimii 15 ani: de la dependenţa de zahăr şi de calculator până la cea de droguri. Iar consecinţele se răsfrâng nu doar asupra sănătăţii, ci şi asupra relaţiilor personale şi  profesionale.

 • Testele Euro NCAP - impactul frontal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testele Euro NCAP - impactul frontal

  Pe parcursul a cinci episoade vom intra în culisele celui mai competent organism european în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de siguranţă oferit de autoturisme.

 • Teste pentru prima rachetă românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teste pentru prima rachetă românească

  Opt echipamente ale rachetei Helen2, care va fi lansată în luna iunie din Marea Neagră, au fost testate ieri, în premieră, la Hoghiz. Componentele rachetei au fost lansate cu un balon cu aer cald şi au ajuns până la 5.000 de metri altitudine.

 • Bătălia testelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălia testelor

  Primele examinări ale elevilor de clasa a VIII-a, după modelul internaţional, vor avea loc pe 4 şi pe 12 mai. Rezultatele testelor de anul acesta vor conta în proporţie de 25% la admiterea la liceu. Nici elevii, nici profesorii nu sunt pregătiţi.

 • VIDEO Reţetă de succes îmbunătăţită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Reţetă de succes îmbunătăţită

  Qashqai arată mai bine, este mai elegant şi costă mai puţin. Nissan demonstrează cum ceva bun se poate transforma în ceva şi mai bun. Qashqai facelift a primit exact modificările de care avea nevoie.

 • Craiova: Ford Transit Connect, maşină de test
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Ford Transit Connect, maşină de test

  După ce presa a dat publicităţii faptul că la fabrica din Craiova au fost asamblate până în prezent doar puţin peste 300 de autoutilitare Transit Connect, preşedintele Ford România, Dionisio Campos, a ţinut astăzi să explice de ce cadenţa Ford a fost atât de mică la Craiova.

 • Craiova: Află cum îţi pot testa gratuit glicemia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Află cum îţi pot testa gratuit glicemia!

  Până la ora 18.00, o echipă de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă efectuează gratuit o serie de analize, precum testarea glicemiei, a creatininei din sânge şi măsurarea tensiunii arteriale, în Piaţa "Mihai Viteazul".

Modifică Setările