Stiri despre silueta

  245 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

  Dana Rogoz a publicat recent mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie, iar imaginile au fost surprinse chiar de soţul său! Mamă a doi copii, vedeta arată ca atunci când era „Abramburica”.

 • Cum s-a transformat Adelina Chivu şi cât de bine arată la 38 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum s-a transformat Adelina Chivu şi cât de bine arată la 38 de ani

  Adelina Chivu este o mamă dedicată, soţie de fotbalist şi antrenor de succes şi a devenit un model pentru multe femei. Partenera de viaţă a lui Cristi Chivu este cu adevărat o femeie frumoasă, naturală şi a rămas la fel de tânără ca atunci când s-a lansat în televiziune.

 • Cum slăbesc vedetele după 40 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum slăbesc vedetele după 40 de ani

  La 40 de ani, drumul către o siluetă de vis devine tot mai complicat. Cu toate astea, vedetele nu se dau în lături de la antrenamentele istovitoare sau de la respectarea unor reguli stricte pentru a obţine trupul dorit.

 • 5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă

  Vremea posomorâtă sau kilogramele în plus îţi afectează starea de spirit. Urmând sfaturile de mai jos îţi poţi regăsi zâmbetul şi recăpăta silueta, căci există alimente cu gust delicios şi cu efect de combatere a stresului sau proastei dispoziţii, care acţionează în acelaşi timp asupra metabolismului. În plus, este foarte uşor să le introduci în meniul tău zilnic!

 • Ce ar trebui să bei când ţii dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ar trebui să bei când ţii dietă

  Dacă numeri caloriile pe care le pui în farfurie, atunci trebuie să ai aceeaşi grijă şi în ceea ce priveşte băuturile. Iată care sunt băuturile care te susţin în curele de slăbire.

 • Dieta fără sport cu care Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme, după două naşteri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fără sport cu care Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme, după două naşteri

  Este mamă a două fetiţe superbe, artistă desăvârşită cu un uriaş succes la public, Andreea Bălan arată impecabil şi, spre surprinderea multora, nu face mare eforturi pentru a se menţine în formă. Artista şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte şi spune că dieta sa este extrem de simplă, mai ales că nu are timp de sală.

 • Selena Gomez a vorbit despre problemele cu greutatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Selena Gomez a vorbit despre problemele cu greutatea

  E vizibil cu ochiul liber că greutatea Selenei fluctuează de ceva vreme, spre disperarea vedetei şi spre încântarea haterilor ei, care-i taxează orice apariţie mai puţin decât perfectă pe covorul roşu...

 • Dieta de 1200 de calorii. Cum slăbeşti sigur şi sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta de 1200 de calorii. Cum slăbeşti sigur şi sănătos

  Dieta de 1200 de calorii pe zi este una ce necesită mult autocontrol, însă nu este restrictivă în ceea ce priveşte alimentaţia. O femeie sedentară, de exemplu, consumă aproximativ 1800 până la 2000 de calorii pe zi, aşa că urmând o dietă de 1200 calorii se vor ingera 600 până la 800 de calorii mai puţin şi, prin urmare, se va pierde în greutate.

 • Alimente care te ajută să lupţi cu foamea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te ajută să lupţi cu foamea

  De multe ori, senzaţia de foame poate să apară chiar dacă abia ai mâncat. Ca să nu mai vorbim de diete, când foamea poate fi cel mai mare duşman al tău. Totuşi, există mai multe alimente şi mâncăruri, care pot alunga foamea şi păstrează senzaţia de saţietate mai mult timp.

 • Paste cu broccoli, o reţetă gustoasă şi super rapidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paste cu broccoli, o reţetă gustoasă şi super rapidă

  Dacă eşti mare amatoare de paste, dar eşti preocupată şi de silueta ta îţi propunem să te răsfeţi cu paste cu broccoli, o reţetă simplă şi sănătoasă, pe care trebuie să o încerci.

 • Adevărul Live: Frumuseţea
poate să însemne şi riduri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Frumuseţea poate să însemne şi riduri?

  Criteriile de frumuseţe se pot schimba odată cu trecerea timpului şi cu apariţia unor proceduri inovatoare de întinerire. Despre noile criterii de frumuseţe discutăm la Adevarul Live de la ora 12.00, cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

 • Dieta cu orez reîntinereşte organismul şi subţiază talia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu orez reîntinereşte organismul şi subţiază talia

  Tot mai multe persoane încearcă dietele bazate pe consumul de cereale, orez, grau, hrişcă şi mei. Dieta cu orez, de exemplu, conceputa de George Oshawa, promite o pierdere în greutate în ritm sănătos, dar are şi alte efecte pozitive pentru corp.

 • În dietele de slăbit, ce e bun pentru
toată lumea nu e bun pentru nimeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În dietele de slăbit, ce e bun pentru toată lumea nu e bun pentru nimeni

  NUTRIŢIE Internetul este plin de diete de slăbit care promit o pierdere rapidă în greutate. Unele exclud grupe întregi alimentare, altele, carnea, altele zahărul şi tot aşa. Pentru cei mai mulţi, rezultatele sunt mai mereu mediocre. Şi asta pentru că schimbările pe care ar trebui să le facem nu sunt doar la nivel alimentar, ci la nivel de stil de viaţă, plus că toate acestea ar trebui făcute sub supravegherea unui medic specialist.

 • 4 cauze pentru care nu reuşeşti să scapi de colăceii de la abdomen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 cauze pentru care nu reuşeşti să scapi de colăceii de la abdomen

  Visezi să poţi purta costumul de baie perfect când mergi la mare sau să îmbraci o rochie mulată, însă nu o faci din cauza colăceilor inestetici de care nu reuşeşti să scapi? Trebuie să ştii că grăsimea abdominală să acumuează foarte repede şi se dă jos foarte greu. Însă, nu este imposibil dacă respecţi anumite reguli şi conştientizezi unde greşeşti.

 • Ardeiul iute te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ardeiul iute te ajută să slăbeşti

  Ardeiul iute şi-a câştigat reputaţia de condiment-medicament datorită capacităţilor sale extraordinare de a contribui la menţinerea sănătăţii.

Modifică Setările