Ceaiuri care topesc rapid grăsimea. Care sunt cele mai indicate pentru a avea o siluetă de vis

0
Publicat:

O dietă echilibrată, combinată cu mișcarea fizică sunt esențiale pentru menținerea greutății perfecte. Însă, în lupta cu kilogramele acumulate în exces, un aliat de nădejde sunt și ceaiurile. Câteva dintre ele sunt indicate pentru a avea o siluetă de vis.

Ceaiul verde, pe lista aliaților împotriva grăsimii FOTO Shutterstock
Ceaiul verde, pe lista aliaților împotriva grăsimii FOTO Shutterstock

Acestea ajută la eliminarea toxinelor din organism și ard rapid grăsimea în exces.

Frunzele de dud asigură o digestie rapidă

Ceaiul din frunze de dud este alegerea ideală, deoarece stimulează metabolismul, crește arderile de grăsimi și asigură o digestie rapidă a alimentelor. Se folosesc doar frunzele de dud uscate, scrie frunza-verde.ro. Ceaiul se prepară dintr-o linguriță de frunze de dud la 250 de ml de apă clocotită. Se consumă după fiecare masă, iar pentru un gust și mai plăcut poate fi îndulcit cu miere.

Frunzele de anghinare împiedică digestia lentă

Dacă ai o digestie lentă sau dacă suferi frecvent de balonare, anghinarea, bogată în acizi, săruri de potasiu și flavonoide, are acțiune diuretică. Astfel, este de mare ajutor dacă vrei să slăbești.

Ceaiul verde taie pofta de mâncare

Despre ceaiul verde se știe că accelerează metabolismul bazal, ajutând la arderea caloriilor. Beneficiile sale uimitoare sunt date de taninurile pe care le conțin și care împiedică asimilarea grăsimilor. De asemenea, ceaiul verde te ajută să ai abdomenul plat, întrucât catehinele conţinute de acest ceai opresc acumularea depozitelor adipoase pe burtă.

Totodată, ceaiul verde scade apetitul şi oferă senzaţie să saţietate pentru mai multă vreme. Dacă îl bei înainte masă, vei constata că vei mânca mult mai puţin, pentru că acesta taie pofta de mâncare. 

Pentru controlul greutăţii, consumă zilnic ceai verde obţinut dintr-o linguriţă de plantă la o cană cu apă, lăsat la infuzat 10 minute. Se consumă 2 căni pe zi, nu mai târziu de ora 18.00.

Ghimbirul, un excelent detoxifiant

Este un foarte bun stimulent digestiv, amplifică arderile de grăsimi și ajută la digestia optimă a alimentelor grele. În plus, elimină toxinele din corp.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite