Stiri despre negocieri

  1146 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Băsescu: Orice poate fi renegociat în acordul cu FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Orice poate fi renegociat în acordul cu FMI

  Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că  "oricând se poate relua negocierea" acordului încheiat cu FMI. Şeful statului a făcut această afirmaţie referindu-se la memorandumul dintre Guvern şi FMI.

 • Vlădescu: Au rămas una-două variante de reducere a deficitului bugetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlădescu: Au rămas una-două variante de reducere a deficitului bugetar

  Numărul variantelor de reducere a deficitului pe care Guvernul le analizează în negocierile cu FMI s-a restrâns la una sau două, a anunţat astăzi ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, fără a preciza însă şi care sunt aceste variante de lucru. Decizia finală va fi luată până vineri, a adăugat ministrul de resort.

 • Reţetele compensate, din nou în discuţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetele compensate, din nou în discuţie

  O nouă rundă de negocieri între medicii de familie, Ministerul Sănătăţii pe tema eliberării reţetelor compensate şi gratuite va avea loc astăzi.

 • Profesorii din Buzău îşi vor primi salariile în câteva zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii din Buzău îşi vor primi salariile în câteva zile

  Dascălii din judeţul Buzău îşi vor primi în câteva zile sumele lipsă din salarii, a declarat Aurel Cornea, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), la finalul negocierilor Guvern - sindicate, purtate sâmbătă la Ministerul Muncii.

 • Negocieri dure pentru trei judecători constituţionali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negocieri dure pentru trei judecători constituţionali

  Parlamentarii încep săptămâna aceasta cele mai dure negocieri din ultimii 18 ani pentru înlocuirea unor judecători de la Curtea Constituţională ale căror mandate expiră. Trei dintre actualii judecători vor trebui înlocuiţi în mai şi iunie pentru că le expiră mandatul. Dintre aceştia, doi vor fi numiţi de Parlament şi unul de preşedintele Traian Băsescu.

 • Intrăm în South Stream doar cu depozite de gaze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intrăm în South Stream doar cu depozite de gaze

  Negocierile dintre România şi Gazprom continuă în martie, când va fi gata studiul de fezabilitate al depozitului de la Mărgineni. Oficial, vicepreşedintele Gazprom, Alexander Medvedev, a venit degeaba ieri în România. Discuţiile cu Videanu s-au finalizat fără nicio concluzie.

 • Încep negocierile la ArcelorMittal Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încep negocierile la ArcelorMittal Galaţi

  Sindicaliştii de la „Solidaritatea" şi administraţia combinatului sunt aşteptaţi mâine, începând cu ora 12.00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale, pentru prima rundă de negocieri după înregistrarea conflictului de muncă.

 • UPDATE: Se apropie greva la Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Se apropie greva la Dacia

  Dupa eşecul negocierilor de ieri,  Liderii Sindicatului Automobile Dacia s-au întâlnit din nou, astăzi, cu patronatul, dar fără succes.

 • Focşani: Reducerile şi negocierile ţin hotelurile în viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Reducerile şi negocierile ţin hotelurile în viaţă

  În mod miraculos, proprietarii de unităţi hoteliere dintr-un oraş mic precum Focşanii nu au tras obloanele pe fondul crizei. Administratorii hotelurilor se plâng că profitul a scăzut anul trecut din cauza crizei financiare cu 30 % şi au recurs la tot felul de strategii ca să supravieţuiască.

 • Apartamentele vechi se vor ieftini şi mai mult în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apartamentele vechi se vor ieftini şi mai mult în 2010

  Preţurile au scăzut cu 2% în primele două săptămâni ale acestui an, faţă de luna decembrie 2009. Primele săptămâni ale noului an au coincis cu o contracţie a valorilor apartamentelor vechi. Tranzacţii s-au făcut doar pe alocuri, în urma unor negocieri la sânge.

 • Negocierile au intrat în impas, la Copenhaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negocierile au intrat în impas, la Copenhaga

  Negocierile de la Copenhaga se aflau în impas miercuri seara în ciuda angajamentelor financiare pe termen scurt din partea mai multor state pentru combaterea schimbărilor de climă.

 • Craiova: Tratativele Mititelu - Piţurcă, la runda finală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Tratativele Mititelu - Piţurcă, la runda finală

  Fostul selecţioner va ajunge în această seară la Craiova şi va purta o nouă discuţie cu patronul Ştiinţei. Victor Piţurcă vine acasă să taie porcul, dar se va întâlni şi cu Adrian Mititelu pentru a vedea care dintre condiţiile puse de el au fost îndeplinite până acum. 

Modifică Setările