Stiri despre minister

  435 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş: Petiţie online pentru Arte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Petiţie online pentru Arte

  Părinţii elevilor de la Liceul de Artă au iniţiat o petiţie online prin care încearcă să sensibilizeze Inspectoratul Şcolar şi Ministerul Educaţiei .

 • Târgu-Mureş: Dezastru la Ministerul Mediului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Dezastru la Ministerul Mediului

  Ministerul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat astăzi că ministerul pe care îl conduce era într-o stare dezastruoasă atunci când l-a preluat. Ministrul a mai precizat că postul de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului va fi scos la concurs.

 • Elevii se luptă în condei pentru titlul de olimpic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii se luptă în condei pentru titlul de olimpic

  Cei mai buni elevi la limba şi literatura română participă la olimpiada naţională care se desfăşoară în aceste zile la Arad. Aproape 400 de tineri, din toate judeţele ţării, buni cunoscători de gramatică şi literatură, rezolvă cerinţe cu grad mare de dificultate.

 • Botoşani: Sărbători fără porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Sărbători fără porcină

  În ultimele două raportări ale Ministerului Sănătăţii, judeţul Botoşani nu mai figurează printre judeţele în care au fost confirmate noi cazuri de gripă porcină. Ministerul Sănătăţii atrage însă atenţia asupra pericolului îmbolnăvirii cu alte boli.

 • Mihail Dumitru, nominalizat pentru Ministerul Agriculturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihail Dumitru, nominalizat pentru Ministerul Agriculturii

  Mihail Dumitru, nominalizat pentru Ministerul Agriculturii, este specialist în economie agrară, iar în prezent lucrează ca negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

 • Craiova: Oamenii străzii vor fi adăpostiţi în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Oamenii străzii vor fi adăpostiţi în spital

  Persoanele fără locuinţă vor fi internate, în această perioadă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului nr. 1 din Craiova şi la Serviciile de Ambulanţă. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Publice.

 • Craiova: Drama bătrânului care cere să fie eutanasiat naşte controverse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Drama bătrânului care cere să fie eutanasiat naşte controverse

  Un pensionar din Craiova a solicitat autorităţilor să îi fie aprobată eutanasierea, pentru că nu mai suportă durerile provocate de cele 11 boli cu care a fost diagnosticat. Cazul, relatat în exclusivitate de Adevărul, aduce în atenţia publică un subiect tabu la români.

Modifică Setările