Stiri despre dragoste si sex

  58 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele trei compromisuri pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele trei compromisuri pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-o relaţie

  Toate relaţiile pe termen lung implică compromisuri. Îmbinarea a două vieţi diferite, rezolvarea unor probleme importante sau, dimpotrivă, a unor chestiuni ce ţin de viaţa de zi cu zi, cum ar fi unde să mergeţi în vacanţă sau ce pastă de dinţi să cumpăraţi, necesită adesea negocieri şi compromisuri.

 • Secretele cuplurilor care au o viaţă sexuală împlinită şi gesturile care trădează nemulţumirea: explicaţiile unui sexolog român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele cuplurilor care au o viaţă sexuală împlinită şi gesturile care trădează nemulţumirea: explicaţiile unui sexolog român

  Cuplurile pot construi o relaţie extraordinară atât în dormitor, cât şi în afara lui, prin lucruri simple precum iubirea, grija, siguranţa emoţională şi discuţii deschise despre ceea ce le face plăcere. Astfel, potrivit sexologului Gabriela Marin, există anumite gesturi şi comportamente care trădează fericirea din patul conjugal.

 • Zece motive pentru care se ceartă cuplurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece motive pentru care se ceartă cuplurile

  Sexul, curăţenia în casă şi vacanţele se numără printre cele zece motive principale ale certurilor în cuplu, multe dintre conflicte fiind provocate nu de anumite fapte ci de modul în care acestea sunt rememorate, potrivit dailymail.co.uk.

 • Nora este resimţită de soacră ca un „atac“ la relaţia ei cu fiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nora este resimţită de soacră ca un „atac“ la relaţia ei cu fiul

  Se întâmplă de multe ori ca relaţiile cu părinţii partenerului să pună la încercare cuplul. Care este cauza neînţelegerilor şi, mai ales, cum rezolvi problemele astfel încât să ajungi la relaţii armonioase cu aceştia? Ce rol joacă partenerul în această situaţie?

 • Obiceiuri care deranjează. Cum rezolvi problema?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care deranjează. Cum rezolvi problema?

  Sunt situaţii în care partenerii – deşi au ales să formeze un cuplu din iubire – parcă îşi fac în ciudă unul altuia. Dacă ea este o fire ordonată, el îşi lasă prin toată casa hainele murdare sau dacă el vrea să vadă un film în linişte, ea „simte nevoia“ să comenteze şi astfel pornesc certurile. Ce este de făcut într-o astfel de situaţie? Cum păstrezi o relaţie funcţională?

 • Testul de maturitate al relaţiilor începute în adolescenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul de maturitate al relaţiilor începute în adolescenţă

  Cuplurile formate în adolescenţă şi care rezistă 10, 20 sau chiar mai mulţi ani ajung inevitabil într-un punct de cotitură când partenerii se maturizează. De multe ori, problemele apărute se reduc la o întrebare fundamentală: „Nu cumva m-am grăbit să intru într-o relaţie serioasă ratând alte experienţe?“

 • Cât durează o relaţie în care totul se întâmplă prea repede
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât durează o relaţie în care totul se întâmplă prea repede

  Când eşti prea preocupat de volumul activităţilor în cuplu, rişti să te trezeşti că nu-l cunoşti pe cel de lângă tine. De multe ori, partenerii aflaţi la început de drum au tendinţa de a zori lucrurile. Dar a face prea multe în prea puţin timp nu cumva duce la o cunoaştere superficială a celuilalt? Ce se ascunde în spatele acestei grabe?

 • Criza vârstei de mijloc, provocarea relaţiilor mature
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza vârstei de mijloc, provocarea relaţiilor mature

  Când vine vorba de criza vârstei de mijloc, specialiştii – psihoterapeuţi şi sociologi – au păreri împărţite, însă chiar şi cei care îi neagă existenţa sunt de acord că se întâmplă, de multe ori, ca după 40 de ani individul să treacă prin anumite momente de cumpănă care-l fac să-şi reevalueze viaţa. Ce influenţă au aceste momente asupra relaţiei de cuplu?

 • Vacanţa scoate în evidenţă problemele cuplului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţa scoate în evidenţă problemele cuplului

  Concediul ar trebui să aducă un plus vieţii în doi. Dar se întâmplă de multe ori să arate, mai degarabă, minusurile cuplului. Cele mai frecvente discuţii apar la alegerea destinaţiei, dar, uneori, partenerii nu pot cădea de acord nici asupra mijlocului de transport, asupra traseului sau obiectivelor de vizitat.

 • Ce se ascunde în spatele prieteniei cu fostul partener?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele prieteniei cu fostul partener?

  Cum trebuie să reacţioneze actualul partener faţă de relaţiile dintre persoana iubită şi fostul? Este această prietenie un motiv de îngrijorare? Daca este deranjat, cum procedeaza pentru a nu-si pune relatia in pericol?

 • Prima iubire, reper pentru alegerile ulterioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima iubire, reper pentru alegerile ulterioare

  Se spune că prima iubire nu se uită, aşa să fie? Oare cum ne sunt influenţate relaţiile viitoare de prima dragoste? Durează iubirea în timp sau vorbim de un clişeu folosit în literatura şi în filmele romantice?

 • Pragurile critice ale unei relaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pragurile critice ale unei relaţii

  În viaţa unui cuplu pot exista momente de răscruce. Sociologii au încercat să descopere un tipar în timp şi astfel au ajuns la concluzia că în anii 3, 7, 10 şi 15 de relaţie există nişte praguri critice. Se aplică această teorie oricărei relaţii?

 • Maturizarea copilului poate schimba relaţia dintre părinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maturizarea copilului poate schimba relaţia dintre părinţi

  Ajuns la adolescenţă, copilul trece printr-o serie de schimbări menite să-l ajute să se descopere. De multe ori, acţiunile acestuia nu sunt pe placul părinţilor, care nu sunt încă pregătiţi pentru independenţa sa. În unele situaţii, faptele adolescentului pot scoate la iveală problemele relaţiei dintre părinţi.

 • Plecarea copiilor, motiv de divorţ sau de reconciliere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plecarea copiilor, motiv de divorţ sau de reconciliere

  Deşi este un semn că „misiunea“ lor a fost îndeplinită cu succes, plecarea copiilor de acasă este, de multe ori, un motiv de suferinţă pentru părinţi. În plus relaţia dintre aceştia trece inevitabil printr-o reevaluare, care poate duce la o şi mai bună relaţie, dar şi la despărţire

 • Petreceri cu feromoni: cum miroase „drumul” spre dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petreceri cu feromoni: cum miroase „drumul” spre dragoste

  Deşi pentru a ne forma o primă impresie despre o persoană ne bazăm pe observaţiile vizuale, mai nou au devenit populare petrecerile unde curajoşii singuri se pot lăsa ghidaţi de nas în descoperirea unui partener compatibil.

 • Se caută bani pentru producerea în masă a orgasmatronului, dispozitivul care asigură orgasmul la comandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se caută bani pentru producerea în masă a orgasmatronului, dispozitivul care asigură orgasmul la comandă

  Producerea unor dispozitive electronice care, odată implantate în zona coloanei vertebrale, pot induce orgasmul printr-o simplă apăsare de buton este posibilă şi acest lucru se ştie de ceva timp. Descoperirea are, însă, o istorie aparte în spate. Cert este că sponsorizarea necesară a putea transforma Orgasmatronul într-un vis devenit realitate.

 • Ce se ascunde în spatele minciunii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele minciunii?

  Minciuna poate apărea în toate stadiile unei relaţii. La început, pentru a fi mai atrăgător în ochii celuilalt. Pe parcurs, partenerii mai „uită“ câte ceva sau prezintă lucrurile într-o lumină mai favorabilă. Şi atunci, cum rămâne cu sinceritatea care este considerată „baza oricărei relaţii“? Există şi minciuni „nevinovate“?

 • Ce le supără mai tare pe femeile înşelate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce le supără mai tare pe femeile înşelate

  Dacă ar fi să aleagă „răul cel mai mic”, atunci femeile ar prefera să fie înşelate de partenerii lor prin simple aventuri, care se rezumă doar la sex, în loc ca aceştia să întreţină o relaţie emoţională cu altcineva.

Modifică Setările