„Spune «Da» sexului chiar şi atunci când eşti obosit“. Sfatul unei mame cu 19 copii pentru o căsnicie perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul de televiziune american Michelle Duggar spune că, pentru a avea o căsnicie armonioasă, sexul trebuie să fie prioritatea numărul unu.

În vârstă de 47 de ani, femeia este mama a 19 copii. Michelle şi soţul său, Jim Bob, sunt căsătoriţi de 29 de ani, iar viaţa lor sexuală activă a fost cea care le-a făcut relaţia să „înflorească”. 

„Este important să spui «Da» sexului chiar şi atunci când eşti obosită. Vor exista momente când vei fi pur şi simplu epuizată. Oricine îi poate prepara prânzul, însă o singură persoană îi poate potoli nevoie de dragoste”, a declarat aceasta.

Se-ntâmplă uneori ca doamna Duggar, protagonista show-lui de televiziune american „19 Kids and Counting”, să ia o pauză: în timpul menstruaţiei şi după ce dă naştere, încă acest lucru nu face decât să îi crească libidoul, după spusele sale.

Spre deosebire de soţia sa, Jim Bob Duggar este de părere că baza unei căsnicii perfecte stă în dovezile de dragoste. „Tratează-ţi soţia ca pe o regină. Acesta este secretul”, spune el.



Chiar dacă este tatăl a 19 copii care au nevoie de atenţia lui şi lucrează full-time în domeniul imobiliarelor, Jim îi trimite des soţiei mesaje în care îi spune „Te iubesc” şi i se adresează cu „draga mea”. Din când în când, Jim îşi scoate soţia la întâlniri romantice. 

image


Cuplu, originar din Tontitown, Arkansasau a serbat 29 de ani de căsnicie în iulie anul trecut

image

Primul lor copil, Josh, s-a născut în 1988 şi are, la rândul său, trei copii. Jim şi Michelle au împreună 9 fete şi 10 băieţi cu vârste între 3 şi 25 de ani. Faimosul cuplu a declarat anul trecut că încearcă să aibă încă un copil şi că vor să-şi mărească familia până ajung la vârsta de 50 de ani. „Ar fi minunat dacă Domnul ne-ar binecuvânta cu încă un copil”, spune super-mama.

Deşi a fi părinte aduce cu sine numeroase responsabilităţi, doamna Duggar spune că o bucură nespuns timpul petrecut cu copiii săi şi că nu oboseşte niciodată să alerge şi să se joace cu ei.

Citeşte şi: 

VIDEO Când iubirea nu are limite. Cea mai emoţionantă declaraţie de dragoste

VIDEO Ce se întâmplă când o actriţă din filmele pentru adulţi cheamă instalatorul

Povestea de iubire pe care a trăit-o Mihai Viteazul la Alba Iulia

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite