Cum să te răzbuni pe fostul iubit: o companie americană „te combină” cu perechea perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO saidaonline.com
FOTO saidaonline.com

O companie americană „lucrează” în interesul răzbunării celor care suferă din dragoste, creând noi strategii social-media menite să-l facă gelos pe cel care a ales să „plece” din relaţie.

Pachetul propus de Wish.co.uk „îi va aranja” pe proaspăt-părăsiţi contra sumei de 300 de lire cu o poveste de iubire numai bună de expus pe reţelele de socializare: pozele controversate cu noul iubit(fictiv) şi mesajele siropoase de la acesta îţi pot „inunda” peretele de Facebook, spre gelozia fostului iubit.

Compania are nevoie de poze ale clienţilor arătând fericiţi, de preferat cu un spaţiu lângă, unde poate fi photoshopată arătoasa pereche virtuală. 

Membrii Wish.co.uk promit să stârpească orgoliul fostului prin intermediul a numeroase platforme sociale: pe Twitter vă veţi declara iubirea, iar pe Instagram va apărea o poza cu voi uitându-vă la căţeluşi, în timp ce prietenii tăi de pe Facebook pot exclama surprinşi: „cum este posibil ca o persoană să ştie atâtea poezii de dragoste franţuzeşti?”

image

Specialiştii de la Wish.co.uk, Stephen Pavlovich şi Richard Kershaw, pot „puncta” calităţi pe care fostul partener nu le avea sau se pot folosi de lucruri care l-ar înfuria. Aceştia au deja şase clienţi trecuţi bine de vârsta de 20 de ani, confom Metro.co.uk.

image

Totuşi, psihologul Pam Spurr se îndoieşte că această metodă este calea prin care îţi vei face fostul iubit să vină în genunchi înapoi.

„Este puţin probabil ca o persoană părăsită să fie ajutată de acest serviciu, pentru că, de obicei, cei părăsiţi au alte aspecte ale vieţii lor pe care trebuie să se concentreze; să se repună pe picioare după o despărţire, de exemplu. De asemenea, cei care adoptă acest serviciu scot la iveală o parte obsesivă a firii lor, care-i va împiedica să se refacă rapid după despărţire”, declară aceasta.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite