Ce le supără mai tare pe femeile înşelate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ar fi să aleagă „răul cel mai mic”, atunci femeile ar prefera să fie înşelate de partenerii lor prin simple aventuri, care se rezumă doar la sex, în loc ca aceştia să întreţină o relaţie emoţională cu altcineva.

 Potrivit unui sondaj realizat recent, două treimi din femeile interogate spun că o legătură emoţională cu o altă persoană este mai dureroasă decât o aventură în care partenerii încearcă noi poziţii sexuale cu altcineva. Pe de altă parte, doar o treime din bărbaţi afirmă că o aventură pasională ar fi mai puţin dureroasă decât o relaţie de dragoste dintre partenera lor şi alt bărbat.

În general, femeile s-au declarat mai rănite de transformările emoţionale ale partenerilor decât de relaţiile fizice cu alte persoane, spre deosebire de bărbaţi, care au considerat că aventurile sexuale ale partenerelor ar fi mult mai dureroase decât legăturile de iubire.

Cel care a condus studiul, doctorul Gary Brase de la Universitatea de stat din Kansas, este de părere că bărbaţii sunt influenţaţi de „problema paternităţii”.

„Un bărbat nu poate fi sigur dacă un copil este al lui în cazul în care partenera a între
ţinut relaţii sexuale cu altcineva”, a spus doctorul Brase.

 

Citeşte şi:

Despărţirile moderne: cele mai impersonale metode folosite astăzi

Cum să înveţi ca un campion al memoriei

În mijlocul unei familii de plastic: femeia care trăieşte cu două manechine de 14 ani

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite