Stiri despre destinatie

  105 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • STUDIU Centrul Vechi al Capitalei, principala atracţie pentru bucureşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Centrul Vechi al Capitalei, principala atracţie pentru bucureşteni

  Centrul Vechi al Capitalei este considerat ca fiind cea mai importantă atracţie a Bucureştiului de către români, aşa cum arată un studiu realizat în primăvara acestui an de grupul de restaurante City Grill. Peste 80% dintre respondenţii studiului au concluzionat că Centrul Vechi este principalul loc de ieşit în oraş în Bucureşti şi destinaţia pe care o aleg atunci când îţi inviţi prietenii din străinătate.

 • FOTO Iezer, povestea lacului
care are forma României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Iezer, povestea lacului care are forma României

  Lacul glaciar Iezer, din Munţii Rodnei, se întinde sub forma hărţii ţării noastre la poalele Vârfului Pietrosu (Maramureş). În timpul verii, zeci de turişti vin zilnic aici, atraşi de forma acestuia .

 • Cât plăteşte o familie din România pentru o vacanţă în ţară sau în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât plăteşte o familie din România pentru o vacanţă în ţară sau în străinătate

  Staţiunea Mamaia se află în topul preferinţelor românilor pentru turismul intern de varăBugetul mediu alocat de români pentru vacanţele la mare în ţară se situează între 370 şi 470 de euro de familie, în timp ce pentru destinaţiile din străinătate se cheltuiesc, în medie, 850-1.150 de euro, potrivit unui comunicat transmis de  agenţia de turism Paralela 45.

 • FOTO 10 destinaţii de vacanţă inedite, printre care şi România, recomandate de CNN
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO 10 destinaţii de vacanţă inedite, printre care şi România, recomandate de CNN

  Uneori, nu e nevoie de o doză de adrenalină pentru ca un concediu să se transforme într-o aventură, ci doar de schimbarea destinaţiei. De la cel mai nordic punct al lumii, până la deşerturile de sare din America de Sud, CNN a alcătuit o listă cu zece destinaţii de vacanţă trecute cu vederea de cei mai mulţi dintre turişti. Printre acestea se află şi România.

 • Vacanţă la Roma: secretele oraşului, mărturisite de localnici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţă la Roma: secretele oraşului, mărturisite de localnici

  Cu puţin ajutor din partea prietenilor care-şi duc zilele în minunata capitală italiană, lista cu locurile şi lucrurile mai puţin cunoscute din Roma vine în ajutorul oricui plănuieşte o călătorie în oraşul vegheat de Lupa capitolina.

 • De ce iubesc românii Germania?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce iubesc românii Germania?

  Aproape 650.000 de români au vizitat Germania în 2013, cu 14.6% mai mult decât în 2012. Fie pentru castelele şi palatele din Dresda, pentru cultura industrială din Essen sau pentru unele dintre cele mai vechi păduri din lume, Germania a devenit a doua opţiune a românilor când vine vorba de vacanţe.

 • Mode, fite si tendinte in turismul anului 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mode, fite si tendinte in turismul anului 2014

  Paşte, 1 Mai, circuite, city-break, litoral, vacanţă de tratament: târgurile de turism sunt ca hârtia de turnesol. Dau imaginea precisă a unui proces în desfăşurare: pe de o parte prestatorii de servicii pun stetoscopul la inima industriei, pentru a-i afla pulsul, pe de alta, consumatorii constată ce produse noi apar în supermarketul de călătorii şi care este cea mai bună modalitate de a ajunge la ele.

 • City Break la Budapesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  City Break la Budapesta

  Budapesta este unul dintre importantele noduri feroviare din Europa Centrală, centrul sistemului de şosele ale Ungariei şi una dintre cele mai frumoase capitale europene, la doar o oră distanţă de Bucureşti cu avionul.

 • Lido di Jesolo, destinaţie de elită din nordul Adriaticii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lido di Jesolo, destinaţie de elită din nordul Adriaticii

  Lido di Jesolo este una dintre cele mai renumite staţiuni din partea de nord a Mării Adriatice. În ultimii 50 de ani a fost continuu modificată ca o destinaţie de vacanţă, nucleul unicităţii sale fiind promenada de 15 kilometri, mărginită de o pădure de pini. Este o plajă marcată cu standardul de calitate Blue Flag - Steagul Albastru.

 • Unde să călătoreşti în funcţie de băutura alcoolică pe care o iubeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde să călătoreşti în funcţie de băutura alcoolică pe care o iubeşti

  Ceea ce bei se pare că poate spune multe lucruri despre tine, inclusiv care sunt cele mai potrivite destinaţii unde ai putea să petreci o vacanţă perfectă. Specialiştii din industria alcoolului consideră că există anumite trăsături pe care le au în comun persoanele care preferă o băutură sau alta.

 • Recomandări de călătorie pentru 2014: destinaţiile anului, atracţii turistice şi locuri de cazare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări de călătorie pentru 2014: destinaţiile anului, atracţii turistice şi locuri de cazare

  Mulţi şi-au pregătit încă de anul trecut vacanţele pentru 2014 în dorinţa de a beneficia de cele mai bune oferte turistice. Pentru cei care încă nu ştiu încotro să se îndrepte pentru a-şi reîncărca bateriile şi pentru a se îmbogăţi sufleteşte cu noi experinţe, editorii Travel Channel au trasat principalele direcţii de călătorie în noul an.

 • FOTO Cele mai frumoase locuri abandonate din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai frumoase locuri abandonate din lume

  Oraşe părăsite, insule fantomatice, gări pustiite de trecerea implacabilă a timpului sau castele în ruină, locuri uitate de oameni care oferă o imagine apocaliptică, dar de o frumuseţe aparte. Site-ul distractify.com a făcut o trecere în revistă a unora dintre cele mai spectaculoase destinaţii abandonate de pe întreg cuprinsul globului.

 • Vacanţele de tip city break se ieftinesc cu 30% la începutul lui 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţele de tip city break se ieftinesc cu 30% la începutul lui 2014

  Vacanţele de tip city break în oraşele din Europa se ieftinesc în ianuarie şi februarie, în medie, cu 30%, comparativ cu octombrie şi noiembrie şi cu 35-50% faţă de luna decembrie, ca urmare a reducerilor făcute de hotelierii din străinătate după sărbătorile de iarnă.

 • Topul oraşelor din străinătate preferate de români pentru Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul oraşelor din străinătate preferate de români pentru Revelion

  Turiştii români se pregătesc să petreacă sfârşitul anului şi peste hotare, durata medie a unui sejur în această perioadă fiind de 4 nopţi, iar tariful de 450 euro de persoană, potrivit unui studiu realizat de platforma de turism vola.ro.

 • FOTO Staţiunile de iarnă preferate ale liderilor lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Staţiunile de iarnă preferate ale liderilor lumii

  Pe măsură ce se apropie sezonul turistic, amatorii de sporturi de iarnă se grăbesc să-şi aleagă destinaţia pentru un concediu ideal. Una dintre principalele activităţi este schiatul, sport ce se bucură de mulţi fani nu numai printre oamenii de rând, ci şi printre liderii lumii. Aceştia au şi anumite destinaţii favorite, ceea ce ne dă posibilitatea să aflăm cum îşi petrec vacanţele de iarnă conducătorii celor mai importante ţări din lume.

Modifică Setările