Stiri despre cristian tudor popescu

  256 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristian Tudor Popescu a încercat zgura Sloboziei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Tudor Popescu a încercat zgura Sloboziei

  Jurnalistul a luat parte la cea de-a X-a ediţie a Cupei Duhovnicul, întrecere sportivă dedicată tenisemnilor veterani din întreaga ţară. El l-a avut ca adversat pe directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ialomiţa, Mihai Geantă.

 • C. T. Popescu: „Vîntu joacă mult teatru“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  C. T. Popescu: „Vîntu joacă mult teatru“

   Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a stat de vorbă de câteva ori cu patronul Realitatea TV şi spune că acesta, câteodată, „sare din pagină“

 • CTP: Steneogramele nu demonstrează decât că Vîntu are o boală pshică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CTP: Steneogramele nu demonstrează decât că Vîntu are o boală pshică

  Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că decizia cercetării lui Sorin Ovidiu Vîntu în stare de libertate dovedeşte că procurorii care au instrumentat cazul nu s-au documentat suficient, adăugând că steneogramele nu sunt decât o probă că SOV suferă de o boală psihică.

 • VIDEO Cristian Tudor Popescu: „Am plâns la King Kong”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cristian Tudor Popescu: „Am plâns la King Kong”

  Cristian Tudor Popescu developează filmul trăirilor prin care îl trece, de o viaţă, cinematograful. Într-un altfel de interviu, Cristian Tudor vorbeşte despre ruptura de Mircea Cărtărescu şi de Gabriel Liiceanu, partea de dreptate a Hertei Müller şi recită din Adrian Păunescu.

 • Sula lui Isărescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sula lui Isărescu

  Din tot balamucul ăsta, am reţinut o soluţie inteligentă: reactivarea lui Mugur Isărescu ca „prim-ministru de criză“, aşa cum a mai fost şi în perioada 1999-2000.

 • Vizită la filmările „Mondenilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizită la filmările „Mondenilor“

  O bunicuţă care iartă, dar nu uită, un fante de Doro­­banţi şi un jurnalist afectat sunt câteva dintre personajele care s-au perindat în „Mondenii Show", de la Prima TV, în ziua în care i-am privit, din culise.

 • CTP, scriitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CTP, scriitorul

  Prin acest volum de „texte alese“, jurnalistul Cristian Tudor Popescu demonstrează că nu poate fi nici critic de film, nici scriitor. „Cuvinte rare” esteo carte cu texte lipsite de nuanţe, fără sclipiri de inteligenţă sau reuşite stilistice.

 • Dinescu: Atunci îţi luai salam cu buletinul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinescu: Atunci îţi luai salam cu buletinul

  La 20 de ani de la evenimentele din 1989, când regimul comunist a picat în mod violent, poetul Mircea Dinescu, împreună cu actorul Mircea Diaconu şi alţi invitaţi ai postului Realitatea TV, trec în revistă evenimentele de acum 20 de ani.

Modifică Setările