Reacția lui Dan Puric, după ce CTP a scris că actorul ar candida la prezidențiale din partea AUR: „Sper să aveți umor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis marți, 13 februarie, printr-un mesaj publicat pe contul său de Facebook că formațiunea politică „AUR și-a găsit Vadimul”, făcând referire la actorul Dan Puric. 

Dan Puric.
Afiș cu Dan Puric FOTO: salaluceafarul.ro

UPDATE 21.23: Reprezentanții partidului AUR au transmis că nu au luat o hotărâre cu privire la candidatul pentru prezidențiale, adăugând că „alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului”.

Informația cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată. Atât domnul Puric, cât și alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veți afla candidatul AUR pentru prezidențiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, au declarat reprezentații AUR pentru Libertatea.

De asemenea, deși nu putea face mai multe declarații fiindcă se afla în direct într-o emisiune, Dan Puric a făcut următoarea precizare pentru sursa citată: „Iar în ceea ce privește candidatura, sper să aveți UMOR”.

Un afiș cu Dan Puric și mesajul ”Votați, mă” a fost recent distribuit în București, fără alte detalii, lăsând loc scenariilor, scrie g4media.ro.

Știrea inițială: Conform gazetarului, Dan Puric ar intra în cursa pentru scaunul de președinte al României. 

Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură”, se arată în postarea cu pricina. 

Jurnalistul a precizat că Dan Puric este noul Corneliu Vadim Tudor și că „în confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O”. 

Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR. Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor. 

Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric”, a mai transmis Cristian Tudor Popescu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite