Stiri despre conferinta

  700 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: Conferinţă pentru studiul numerelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Conferinţă pentru studiul numerelor

  Asociaţia Română de Numerologie va desfăşura cea de-a doua ediţie a Conferinţei Naţionale de Numerologie în perioada 3-5 septembrie 2010. Evenimentul va avea loc în staţiunea Eforie Nord.

 • Botoşani: Vor revanşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Vor revanşa

  Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani vrea să încheie actuala ediţie de campionat cu o victorie în faţa echipei Steaua II Bucureşti, cea care în tur s-a impus pe Municipal cu scorul de 3-1.

 • Hotelierii din Transilvania se reunesc la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hotelierii din Transilvania se reunesc la Braşov

  Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT), Food Bar Consult Braşov, împreună cu partenerii săi Consiliul Judeţean Braşov, Clubul Economic German Braşov şi Universitatea Transilvania.

 • UDMR se opune tăierii pensiilor mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UDMR se opune tăierii pensiilor mici

  Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) se opune tăierii pensiilor mici. Formaţiunea politică susţine că trebuie stabilită o limită până la care să nu se aplice reducerea pensiilor.

 • Singurul român care a zburat în cosmos vine astăzi la Timișoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singurul român care a zburat în cosmos vine astăzi la Timișoara

  Dumitru Dorin Prunariu este primul cosmonaut român. La 14 mai 1981 el a devenit și primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmos. A petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute în cadrul misiunii Soiuz 40.

 • Conferinţe pe teme de comunicare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conferinţe pe teme de comunicare

  Catedra de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti organizează miercuri, 12 mai 2010, ora 12.00, simultan în cele trei centre universitare (Piteşti, Brăila, Rm. Vâlcea), ciclul de conferinţe „Comunicare-Comunitate”, în cadrul manifestării ştiinţifice „Ziua Comunicării”, Ediţia a II-a.

 • TEDx la Cluj. Viitorul capitalei Ardealului, în viziunea elitelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEDx la Cluj. Viitorul capitalei Ardealului, în viziunea elitelor

  O conferinţă TEDx, eveniment în care sunt adunaţi oameni din sfera afacerilor şi din lumea artei pentru a vorbi în faţa unor audienţe bine alese, va avea loc în 21 mai, la Cluj. Bill Gates, Al Gore şi Bono sunt personalităţi care au vobit la conferinţele TED din SUA. La Cluj, au fost invitaţi să ţină discursuri oameni precum fostul ministru al Culturii Mircea Miclea, artista Teodora Enache sau câştigătorul  Campionatului

 • Emil Boc :
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc :"Dacă nu luăm măsuri, în 2012, ajungem ca datoria publică să reprezinte 62% din PIB"

  Premierul Emil Boc a prezentat duminică rezultatul discuţiilor cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional condusă de Jeffrey Franks. Primul ministru a declarat că şi pentru a plăti pensiile, chiar şi reduse cu 15%, tot mai trebuiie aduse de la bugetul de stat circa 1,7 milioane de euro.  Emil Boc a precizat că, în urma reducerilor fondului cu salarii cu 25%, niciun salariu nu va coborî sub 600 de lei, nivelul salariului minim pe

 • UVVG organizează conferinţa internaţională bazată pe aspectul ecosistemelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UVVG organizează conferinţa internaţională bazată pe aspectul ecosistemelor

  Conferinţa Internaţională „Ecosisteme Naturale şi Antropizate în Bazinul Someş-Crişuri-Mureş-Tisa”, organizată de Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad în parteneriat cu alte instituții de învățământ se desfăşuară în perioada 7-8 mai la Castelul şi Grădina Botanică Universitară Macea a UVVG.

 • Neînţelegerile de la CET au explodat, iar soarta societăţii este incertă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neînţelegerile de la CET au explodat, iar soarta societăţii este incertă

  Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu a dat buzna peste oficialii de la CET, care au convocat de urgenţă o conferinţă de presă, în care să îşi exprime nemulţumirea faţă de datoriile pe care le are municipalitatea faţă de societate. Cei din conducerea societăţii au rămas fără cuvinte, iar soluţiile în coadă de peşte.

 • Matei Vişniec vorbeşte despre emigrare la Varşovia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matei Vişniec vorbeşte despre emigrare la Varşovia

  Scriitori şi cercetători din Europa vor analiza fenomenul emigrării la conferinţa internaţională "Literatură şi emigraţie", care va avea loc în capitala Poloniei la 25 martie.

 • Rusia şi NATO, în „bătălia doctrinelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia şi NATO, în „bătălia doctrinelor“

  Conferinţa pentru Securitate de la München (5-7 februarie) a fost marcată de două evenimente ce au avut loc cu puţin timp înainte de debutul reuniunii din capitala bavareză: anunţul privind amplasarea unor elemente ale scutului american anti-rachetă în România şi semnarea de către preşedintele Dmitri Medvedev a noii doctrine militare a Rusiei.

 • Târgu-Mureş:Eugen Istodor la Conferinţele Cetăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Eugen Istodor la Conferinţele Cetăţii

  Mureşenii sunt invitaţi la o dezbatere liberă pe tema „Idei fixe în societatea românească. După 20 de de ani”, la Teatru 74, de la ora 18.00. Invitatul special al evenimentului va fi scriitorul Eugen Istodor, unul dintre cei mai apreciaţi autori contemporani români.

 • VIDEO Summit îngheţat la Copenhaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Summit îngheţat la Copenhaga

  Conferinţa asupra climei are toate şansele să se încheie fără decizii majore. Un acord final este pus sub semnul întrebării, din cauza reticenţelor Chinei şi SUA. Şefii de stat şi de guvern care au sosit, ieri, în capitala daneză vor trebui să salveze aparenţele.

Modifică Setările