Conferință la US Open cu alcool: Pegula a băut bere de față cu presa! Explicația americancei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanii au avut două fete în sferturile de la US Open 2022, Cori Gauff (18 ani, 12 WTA) și Jessica Pegula (28 de ani, 8 WTA), însă niciuna n-a avansat în semifinale.

Jessica Pegula, relaxată, cu berea în mână. CAPTURĂ: ESPN
Jessica Pegula, relaxată, cu berea în mână. CAPTURĂ: ESPN

Gauff a cedat prima, în fața lui Garcia (17 WTA), scor 3-6, 4-6, iar în noaptea de miercuri spre joi a fost învinsă și Pegula, eliminată de ocupanta locului 1 în lume, Iga Swiatek. Poloneza s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6.

După meci, vizibil afectată, Jessica Pegula a venit la întâlnirea cu jurnaliștii și și-a înecat amarul în... bere! După ce a răspuns la primele întrebări, Pegula, fiica unui miliardar american, a luat berea din fața ei și a început să bea, în timp ce jurnalista îi adresa o întrebare! Gestul lui Pegula a surprins-o și pe ziarista respectivă, care și-a întrerupt întrebarea pentru a remarca faptul că Pegula tocmai a făcut o reclamă bună pentru berea respectivă.

„Mă ajută să urinez la controlul anti-doping. Plus că trece mai ușor durerea înfrângerii“, a venit replica lui Pegula pe un ton foarte relaxat.

VEZI CUM A BĂTUT PEGULA BERE ÎN TIMPUL CONFERINȚEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite