Stiri despre charlie chaplin

  55 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat soţiile şi şi-a abandonat copiii: „A fost probabil cel mai sadic om pe care l-am întâlnit vreodată”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat soţiile şi şi-a abandonat copiii: „A fost probabil cel mai sadic om pe care l-am întâlnit vreodată”

  Unul dintre cei mai mari actori ai secolului XX, Charlie Chaplin a adus pe ecran personaje de neuitat care au schimbat Hollywood-ul pentru totdeauna. Cu toate acestea, infidelitatea, copiii înstrăinaţi şi acuzaţiile de abuz ale actriţelor cu care s-a căsătorit au distrus reputaţia starului.

 • Topul actorilor celebri
care nu au fost recompensaţi cu Premiul Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul actorilor celebri care nu au fost recompensaţi cu Premiul Oscar

  În cei 90 de ani de când se oferă premiile Oscar la Hollywood, zeci de staruri ale marelui ecran nu au reuşit să obţină preţioasa statuetă pentru interpretare, deşi au fost nominalizaţi de mai multe ori. Care sunt cei mai cunoscuţi actori care nu au câştigat vreodată Oscarul pentru interpretare, aflaţi din materialul de mai jos.

 • PORTRET Constantin Tănase, celebrul cupletist care n-a umblat cu nasul pe sus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Constantin Tănase, celebrul cupletist care n-a umblat cu nasul pe sus

  Constantin Tănase a ştiut că-şi doreşte să devină actor încă din copilăria modestă petrecută în oraşul unde „nu se petrecea nimic“, cum spunea el despre Vaslui, însă traseul său a fost de multe ori anevoios şi pe rute ocolitoare până să ajungă la destinaţia dorită. Când „actorul ăla cu nasul mare“ a devenit faimosul cupletist, a continuat să trăiască cumpătat, preocupat doar să creeze o tradiţie în teatrul de revistă şi să ajute oamenii necăjiţi.

 • Ce a învăţat Putin de la Stalin, Kim Ir-sen şi Charlie Chaplin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce a învăţat Putin de la Stalin, Kim Ir-sen şi Charlie Chaplin

  În fiecare seară, Fănică G., deşi prea obosit după muncă, intră pe Facebook pentru a comenta şi distribui poze şi meme-uri. Preferatele teme ale lui Fănică G. sunt cele cu „invincibila” armată rusă şi Vladimir Putin, pe care vede viitor conducător al României.

 • Marin Moraru, un Chaplin al scenei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marin Moraru, un Chaplin al scenei

  „Carnetul meu de adrese e un cimitir“, scria Cioran. La această frază m-am gândit, când am aflat dispariţia lui Marin Moraru. Familia mea teatrală e, şi ea, o pădure secerată din care, disparaţi, mai rămân câţiva prieteni în timp ce arborii din jur, unul după altul, se prăbuşesc.

 • Memoriile lui Charlie Chaplin, într-o carte, „Viaţa mea“: „M-am aşezat lângă Bernard Shaw, ceea ce a stârnit aplauze“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Memoriile lui Charlie Chaplin, într-o carte, „Viaţa mea“: „M-am aşezat lângă Bernard Shaw, ceea ce a stârnit aplauze“

  În „Viaţa mea“ de Charlie Chaplin, tradusă integral în România la Editura Nemira, cititorul va descoperi o poveste nu doar cu lumini, ci şi cu multe umbre: de la copilăria petrecută într-o sărăcie lucie la preţul celebrităţii. Document inestimabil al unui destin personal şi al istoriei artelor, cartea lui Chaplin, geniu al cinematografiei, este totodată cartea unei epoci strălucit evocate.

 • Scandalurile care au zguduit epoca de aur a Hollywood-ului:
de la obsesia lui Charlie Chaplin pentru minore la aventurile actriţei
Elizabeth Taylor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalurile care au zguduit epoca de aur a Hollywood-ului: de la obsesia lui Charlie Chaplin pentru minore la aventurile actriţei Elizabeth Taylor

  Sinonim cu poveştile amoroase interzise, pasiunile neortodoxe şi bârfele, Hollywood-ul a fost mereu centrul scandalurilor, chiar şi în epoca sa de aur. Viaţa dusă de mulţi actori consacraţi a ţinut, chiar şi la vremea respectivă, prima pagină a ziarelor. „Adevărul“ vă prezintă astăzi cinci dintre cele mai mari scandaluri de la Hollywood, uitate în timp.

 • 126 de ani de la naşterea „vagabontului“ Charlie Chaplin, „cel mai frumos cadou pe care ni l-a făcut cinematografia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  126 de ani de la naşterea „vagabontului“ Charlie Chaplin, „cel mai frumos cadou pe care ni l-a făcut cinematografia“

  Astăzi se împlinesc 126 de ani de la naşterea lui Charlie Chaplin, unul dintre cele mai mari simboluri ale cinematografiei. Puţin trist, puţin naiv, puţin împiedicat, puţin impertinent, puţin ironic, puţin optimist, puţin rebel. Vagabondul! Aşa a intrat, iremediabil, în inima publicului, personajul cu baston, mustăcioară şi pălărie-melon.

 • FOTO INTERVIU Jean Chrissoveloni, om de afaceri: „La 21 de ani, din playboy, tata devenea cel mai important bancher!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO INTERVIU Jean Chrissoveloni, om de afaceri: „La 21 de ani, din playboy, tata devenea cel mai important bancher!“

  Urmaşul unor celebri bancheri greco-români din perioada interbelică, Jean Chrissoveloni (71 de ani) povesteşte traseul familiei sale: de la viaţa de lux din timpul monarhiei la traiul sărăcăcios din anii comunismului, de la prieteniile cu regina Maria sau Marcel Proust la afacerile şi chiar slăbiciunile moştenite din tată-n fiu, apoi de la exilul occidental la reîntoarcerea în „jungla“ democraţiei româneşti.

 • Charlie şi Charlie, Merci!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Charlie şi Charlie, Merci!

  Tragedia de la Charlie Hebdo ne aminteşte că istoria este un etern reînceput. În urmă cu exact trei sferturi de secol, în 1938, cineastul de origine maghiară Alexander Korda îi aducea lui Charlie Chaplin un scenariu în care denunţa umbra fascismului care plana asupra Europei şi ameninţa libertatea lumii.

 • Top 13 preluari care au fost mai bune decât melodiile originale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 13 preluari care au fost mai bune decât melodiile originale

  Se spune că o preluare nu va fi niciodată aşa de bună precum originalul. Prin definiţie o preluare este o... copie. O reinterpretare a unui original. Totuşi iată câţiva artişti care au reuşit să depăşească succesul cu cover-urile lor!

 • FOTO Mustăţi care au făcut istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Mustăţi care au făcut istorie

  Din 2004, mustaţa a devenit un simbol al luptei împotriva bolilor masculine, mai ales împotriva cancerului de prostată. De aceea, noiembrie devine, simbolic, „Movember“, luna în care bărbaţii îşi lasă mustaţă pentru a marca aceste eveniment caritabil. Personalităţi din toată lumea se alătură acestei mişcări, iar „Time“ a realizat o listă a mustăţilor celebre de-a lungul vremii

 • Oraşul unde Pantera Roz, Stan şi Bran, Charlie Chaplin
sunt şi străzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşul unde Pantera Roz, Stan şi Bran, Charlie Chaplin sunt şi străzi

  În timpul Festivalul Internaţional de Film Comedy, Clujul are cinci străzi noi. Piaţa Muzeului, Bulevardul Eroilor, Piaţa Unirii, Piaţa Mihai Viteazul şi Strada Universităţii poartă, simbolic, numele clasicilor comediei. Charlie Chaplin, Stan şi Bran, Buster Keaton, Monty Python şi Pantera Roz nu lipsesc de pe Harta Comedy Cluj, un proiect educaţional ce promovează eroii comediei din toate timpurile.

 • VIDEO Charlot, omagiat la Festivalul de Film de la Locarno din Elveţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Charlot, omagiat la Festivalul de Film de la Locarno din Elveţia

  Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Locarno (6 - 16 august) s-a deschis miercuri seară, cu proiecţia în aer liber a lungmetrajului "Lucy", regizat de cineastul francez Luc Besson, informează AFP, citat de Mediafax. În cadrul evenimentului i se va aduce un omagiu personajului Charlot, creat în urmă cu 100 de ani de Charlie Chaplin.

 • Viaţa extraordinară a lui Mary Soames, fiica lui Winston Churchill, care a murit la vârsta de 91 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa extraordinară a lui Mary Soames, fiica lui Winston Churchill, care a murit la vârsta de 91 de ani

  Lady Soames, care a murit sâmbătă la vârsta de 91 de ani, a fost al cincilea şi ultimul copil în viaţă al lui Clementine şi Winston Churchill, admiţând despre sine însăşi că a fost „un copil de consolare”. Nu mulţi copii au avut o copilărie aşa strictă cum Mary Soames  a avut parte, ea fiind crescută numai printre oameni mari. Şi nu mulţi copii pot spune că i-au întâlnit pe F. D. Roosevelt, Iosif Stalin, Charlie Chaplin şi pe Lawrence al Arabiei.

 • Ultimele cuvinte
rostite de opt artişti înainte să moară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimele cuvinte rostite de opt artişti înainte să moară

  Artiştii reuşesc să impresioneze prin creativitatea lor şi în ultimele momente pe care aceştia le trăiesc, dovadă fiind afirmaţiile pe aceştia le fac înainte să moară, potrivit unui articol al publicaţiei „Huffington Post”.

 • Citatul săptămânii: „Sunt fericit că am trăit în comunism pentru că am înţeles ce înseamă minciuna“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: „Sunt fericit că am trăit în comunism pentru că am înţeles ce înseamă minciuna“

  Pe 16 aprilie s-au împlinit 125 de ani de la naşterea lui Charlie Chaplin, unul dintre cele mai mari simboluri ale cinematografiei. Actorul Mihai Călin a rememorat Revoluţia din ’89, iar fanii serialului „Urzeala tronurilor“ au avut parte de un adevărat şoc, când, în al doilea episod al sezonului patru, a murit unul dintre cele mai detestate personaje. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

Modifică Setările