Chaplin, la braţ cu „Dilema veche“ prin Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii de la UNATC au promovat în ultimele zile apariţia noului format al „săptămânalului de tranziţie“, „Dilema veche“. Ei s-au plimbat prin Bucureşti costumaţi în celebrul personaj Charlot, interpretat de actorul Charlie Chaplin.

Dimineaţa, bucureştenii i-au putut vedea la metrou, între orele 8.00 - 12.00, iar seara, de la ora 17.00 până la ora 19.00. Copiile lui Charlot au făcut giumbuşlucuri pe traseul Piaţa Unirii – Lipscani – Universitate – Bulevardul Magheru – Piaţa Romană şi înapoi până la Cişmigiu. „Oamenii zâmbesc când ne văd, ne întreabă dacă «Dilema veche» este ediţia de astăzi (ieri - n.red), o fetiţă chiar mi-a cerut jobenul ponosit“, povesteşte Sorin Flutur, unul dintre cei trei Charlot. Singura problemă a imitatorilor a fost mersul. „După câteva ore încep să ne doară picioarele pentru că trebuie să mergem ca Charlot“, mai spune Alex Călin.

Noua „Dilema veche“

Relansarea noii imagini a echipei „dilematicilor“ a venit odată cu apariţia unei „colecţii cu dichis“, care cuprinde opt filme ale marelui cineast Charlie Chaplin.
Noua „Dilema veche“ a dat deja de gândit la peste 70.000 de cititori.

Revista a apărut ieri, cu rubrici noi, un caiet tematic mai bine delimitat şi un conţinut sporit de pagini, de la 24 la 32. În plus, noua „Dilema veche“ a fost însoţită la primul număr de un DVD – „Dictatorul“, la preţul imbatabil de 11,99 lei.

Grafica mai atractivă, noile rubrici, „Colecţiile cu dichis“ şi noul website vor cuceri un public nou, mai diversificat şi mai tânăr. „Departe de a fi o revistă «pur» culturală (aşa cum se crede îndeobşte), «Dilema veche» se adresează oricărui om inteligent şi curios, care este preocupat de lumea din jurul său, care are propriile dileme şi vrea să intre în dialog cu alţi oameni ca el“, spune redactorul-şef al „săptămânalului de tranziţie“, Mircea Vasilescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite