Pod rutier și punte pietonală pentru locuitorii din Pietroșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două obiective au fost recepționate ieri. Valoarea totală a investiției depășește 13 miliarde de lei vechi. Puntea pietonală traversează râul Ialomița, are 65 de metri lungime, 2.5 metri lățime și face legătura dintre gară și cel mai mare cătun din Pietroșița, Joseni. Podul a fost realizat în satul Dealu Frumos.

Prezent la recepție, Florin Popescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, le-a dat localnicilor alte vești bune: ”Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii, a aprobat şi finanţarea reabilitării Căminului Cultural din Pietroşiţa. Totodată, s-au alocat deja 8 miliarde pentru reţeaua de apă şi lucrările sunt în execuţie la Dealu Frumos.

Edilul localităţii, Leonard Dicu, a apreciat buna colaborare pe care administrația locală o are cu Consiliul Judeţean Dâmbovița. S-a reușit astfel să se finalizeze mai multe obiective de interes major pentru localitate. ”S-a încheiat modernizarea Şcolii Pietroşiţa, o investiţie de 7,2 miliarde, şi construcţia unei grădiniţe noi, investiţie de 3,6 miliarde. S-a modernizat iluminatul public, o investiţie din bugetul local, de 5,3 miliarde lei. De asemenea, anul acesta am finalizat amenajarea sălii de sport. Tot anul acesta, au început lucrările de alimentare cu apă în satul Dealu Frumos, investiţie de aproape un milion de euro. Am depus un proiect pe 10.000 de km de asfaltare a 5 străzi, şi pentru modernizarea căminului cultural în satul Pietroşiţa prin Compania Naţională de Investiţii. Menţionez că pentru toate obiectivele amintite am avut parte de sprijinul deosebit oferit de Consiliul Judeţean Dâmboviţa”.

Mai multe pentru tine:
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: ploi, vijelii și grindină. Unde vor fi temperaturi de peste 32 de grade Celsius
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“