Sală Polivalentă cu 2.400 de locuri şi gradene retractabile în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalentă din Slobozia va avea o capacitate de 2.400 de locuri FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Municipiul Slobozia va avea Sala Polivalentă cu 2.400 de locuri. Autorităţile locale au anunţat că, după ce au obţinut avizele necesare în comisiile tehnico-economice atât la CNI cât şi la Ministerul Dezvoltării, proiectul pentru a trecut şi de comisiile interministeriale.

Sala Polivalentă de la Slobozia, cu o infrastructură modernă, construită pe o suprafaţă de 7.000mp, în zona Stadionului Nou de lângă Parcul Tineretului, este individualizată în peisajul clădirilor sportive similare din ţară şi va introduce reşedinţa de judeţ într-un circuit naţional al evenimentelor sportive şi culturale.

Conform Primăriei Slobozia, Sala Polivalentă va fi structurată pe 3 nivele ( pentru public, oficiali şi presă), cu o zonă funcţională de bază ce cuprinde suprafaţa de joc şi tribunele pentru spectatori şi spaţii anexe.

Gradenele retractabile permit practicarea tuturor sporturilor, la nivel profesionist, cât şi găzduirea evenimentelor socio-culturale şi de agrement.

Acest obiectiv se regăseşte şi în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Slobozia (S.I.D.U.) pentru realizarea, modernizarea şi extinderea infrastructurii educaţionale şi sportive, precum şi a facilităţilor socio-culturale şi recreative, a anunţat Primăria Slobozia pe pagina de socializare a instituţiei.

Vă mai recomandăm şi:

A început construcţia celei mai moderne pieţe de pe malul Borcei. Cum va arată clădirea de 4 milioane de lei

S-a deschis şantierul pentru introducerea reţelei de canalizare pe strada Oborului

VIDEO Modernizarea străzii Griviţa continuă, ce lucrări au fost realizate pe cea mai circulată arteră