S-a deschis şantierul pentru introducerea reţelei de canalizare pe strada Oborului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe şantiere au fost deschise la Călăraşi FOTO Adevărul
Mai multe şantiere au fost deschise la Călăraşi FOTO Adevărul

Investiţiile în infrastructura municipiului Călăraşi continuă. Reprezentanţii Primăriei au anunţat începerea lucrărilor pentru introducerea canalizării pe strada Oborului.

"Zilele trecute a demarat o nouă investiţie în infrastructura de utilităţi, mai exact introducerea reţelei de canalizare menajeră pe strada Oborului, lucrare complementară proiectului finanţat din fonduri europene ce prevede investiţii în infrastructura educaţională a Şcolii generale nr. 7, dar şi asfaltarea străzii. Aşa cum am subliniat de fiecare dată, modernizarea infrastructurii municipiului Călăraşi înseamnă şantiere deschise, deci disconfort temporar. Menţionăm, pentru o corectă informare, că toate contractele de investiţii sunt în grafic.

Contăm aşadar, în continuare, pe sprijinul călărăşenilor care au înţeles că municipiul Călăraşi se află pe un drum al modernizării care nu poate fi oprit de nimeni. Dezavuăm orice încercare de manipulare a realităţii şi solicităm relatări oneste pentru o informare corectă şi responsabilă", au transmis reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite