Sibiu: O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui accident. Traficul pe DN1 este blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră este blocată, duminică dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Sibiu, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, iar o femeie şi-a pierdut viaţa.

Accidentul a avut loc la kilometrul 293, în zona Fântâniţa Haiducului, unde un autoturism s-a ciocnit frontal cu un TIR.

În urma impactului, o femeie de 44 de ani, aflată la volanul autoturismului şi care era singură în maşină, a rămas încercerată, pompierii intervenind pentru scoaterea acesteia. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, femeia se afla în stop cardio-respirator, iar medicii au făcut fără rezultat manevre de resuscitare, fiind declarat decesul.

Primele cercetări ale Poliţiei arată că femeia, care conducea autoturismul spre Sibiu, nu a adaptat viteza şi a intrat pe contrasens, unde maşina a fost izbită de TIR, apoi a ieşit în afara şoselei.

Mai multe pentru tine:
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”