Meditaţii gratuite pentru picaţii la Bac din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să promoveze examenul de maturitate la sesiunea din iulie au şansa ca în în perioasa 23 iulie-18 august să urmeze cursuri de pregătire suplimentară, gratuite, în cele şase centre.

Picaţii de la Bacalaureat pot să-şi îmbogăţească cunoştinţele pentru sesiunea de toamnă a examenului datorită meditaţiilor gratuite oferite în perioada 23 iulie-18 august.

EXCLUSIV: Situaţie absurdă la un liceu din Iaşi: un singur candidat s-a prezentat la Bac şi a fost respins

S-au afişat notele candidaţilor ieşeni la Bac. Vezi aici dacă ai promovat!

Vezi ce notă a luat la Bac fiul fostei şefe de la IŞJ Iaşi

S-au afişat notele candidaţilor ieşeni la Bac. Vezi aici dacă ai promovat!

Rezultate Bacalaureat 2012. Promovabilitate de coşmar la examenul de maturitate susţinut în Iaşi: 56,06%

Cursurile de pregătire suplimentară se vor desfăşura în şase centre: Colegiul Tehnic „Gh. Asachi", Colegiul „Dimitrie Leonida", Liceul Teoretic „Miron Costin", Colegiul Economic Administrativ Iaşi, Colegiul Tehnic „Unirea Paşcani" şi Grupul Şcolar Tehnic Hârlău.

Ghinionistul contestaţiilor: a ratat Bacalaureatul la limită după recorectare

Norocosul contestaţiilor: a absolvit examenul de maturitate „la mustaţă“, după recorectare

Rezultate finale Bacalaureat 2012 Iaşi: Singura promovată din şcoala ei, a făcut contestaţie pentru mărirea notei. Vezi ce medie a obţinut!

Surprizele de la contestaţiile Bacalureatului 2012 Iaşi: note micşorate cu aproape două puncte

Rezultate contestaţii Bacalaureat 2012: Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla în premieră notele finale obţinute de elevii ieşeni

La meditaţiile gratuite pot participa şi elevii corigenţi. Cursurile la care se va face pregătire se vor stabili după ce tinerii vor complete o fişă prin care să-şi exprime interesul pentru o anumită materie.

Peste 1.400 de elevi din Iaşi au cerut recorectarea tezelor de la Bac UPDATE

FOTO Rezultate Bacalaureat 2012. Dezastru la examenul maturităţii: promovabilitate sub 10% la un centru de examinare din Iaşi UPDATE

FOTO Liceele care fac cinste Iaşiului: promovabilitate maximă la Bac UPDATE

„Avem convingerea că profesorii buni, cu experiență, cu talent pedagogic ar putea clarifica aspecte, teme, chiar concepte abstracte prin aceste ore de pregătire. Important este ca elevii să se prezinte la cursuri și să manifeste implicare și seriozitate", spune profesorul Camelia Gavrilă, şefa Inspectoratului Școlar General Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!