Iaşi: Cod galben de ninsori abundente de joi până vineri la amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele de la deszăpezire au acționat toată noaptea

Avertizarea meteorologică este valabilă începând de joi, ora 20.00. Regiunile unde se poate produce şi viscol sunt nordul, centrul şi estul ţării, îndeosebi zonele muntoase.

După ce s-a încălzit în ultimele zile, vremea va reveni la caracterul de iarnă începând chiar de joi seară. Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie (INMH) a emis o atenţionare de cod galben pentru ninsori în toate judeţele ţării, începând de joi seară, ora 20.00.

Până vineri, la ora 12.00, vântul va prezenta intensificări ale vitezei de până la 75 km/h. În nord, centru şi est, mai ales la munte, va ninge viscolit.

Codul galben este valabil pentru toată ţara

Pe parcursul zilei de 10 decembrie, precipitaţiile vor scădea în intensitate, însă temperaturile vor coborî foarte mult, pe alocuri fiind posibil fenomenul de ger.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin