FOTO VIDEO O bunică magică. Surpriza uriaşă de care au avut parte elevii unei şcoli din Focşani din partea unei femei de o generozitate ieşită din comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat la Şcoala "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Focşani, cu ocazia celor mai frumoase sărbători din an, Moş Nicolae, Moş Crăciun şi Anul Nou.

GALERIE FOTO

Elevii clasei a VIII-a A de la Şcoala "Ştefan cel Mare şi Sfânt"  reprezintă un colectiv de elită al prestigioasei instituţii de învăţământ gimnazial din municipiul Focşani. 

 O clasă formată din 30 de copii chipeşi, băieţi şi fete, la care se adaugă dirigintele, un dascăl cum puţini are şcoala românească.

Dar nu despre ei este vorba în poveste, ci personajul principal al acestor zile de sărbătoare este bunica unuia dintre elevi, Moanta Tudor, o fostă educatoare care emană generozitate prin toţi porii. De la debutul acestei săptămâni, "bunicuţa magică", cum i-au spus elevii, i-a surprins cu cadouri personalizate, născute din imaginaţia sa ceativă, pe toţi copii clasei, inclusiv pe doamna dirigintă, care ne-a spus emoţionată până la lacrimi că această femeie este un dar de la Dumnezeu.

"De luni suntem într-o altă stare Este ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Această minunăţie de bunică, în fiecare an, înainte de sărbători, ne face, individual, câte o surpriză.  Fiecare copil a primit câte un omuleţ de zăpadă, confecţionat de mână. De mărţişor, fiecare fată a primit câte o caleaşcă cu alb şi roşu. Acum a creat nişte dantelării la geamuri, dintr-un carton decupat de mâinile sale. Totul este autentic. Nu ştiu cum poate cineva să aibă atâta generozitate.  Vorbesc şi financiar, pentru că este de acoperit un volum atât de mare de materiale. Cinstit vă spun că în spatele acestor copii frumoşi stau nişte părinţi la fel de frumoşi. Pentru magie este nevoie de oameni, care ne învaţă cum să facem de la noi fără să ni se spună", ne-a declarat Mihaela Diaconu, diriginta clasei a VIII-a A de la Şcoala "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Focşani.

De menţionat că inclusiv în bradul de Crăciun se află, sub formă de globuri, fotografiile tuturor elevilor clasei, care anul viitor vor susţine primul test major din viaţa lor de elevi, admiterea la liceu.

“Mulţumim din suflet bunicii şi doamnei Diriginte! Le-aţi făcut copiilor o surpriză şi o bucurie extraordinară! Stimată Doamnă ( bunica lui Alex) cred ca aţi mai câştigat nişte “ nepoţi” . Vă apreciază sincer copii toate darurile confecţionate cu diverse ocazii”, este mesajul unei mămici.