FOTO VIDEO Focşaniul dă start sărbătorilor de iarnă. Luminile festive vor fi aprinse vineri seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început sărbătorile la Focşani
Au început sărbătorile la Focşani

Aleşii locali municipali din Focşani au aprobat alocarea sumei de 355.660 de lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă.

Vineri seara se aprind în Focşani luminile de sărbători, după ce în ultimele zile a fost forfotă mare în rândul muncitorilor de la Direcţia de Dezvoltare Servicii publice pentru a aranja ornamentele din centrul oraşului şi Orăşelul Copiilor.

Aprinderea luminilor va avea loc la ora 17.00, lângă bradul împodobit în Piaţa Unirii.
Aleşii locali au aprobat alocarea sumei de 355.660 de lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă. Jumătate din bani, adică 170.5000 de lei, au fost folosiţi pentru închirierea unui patinoar şi amenajarea Orăşelului Copiilor.

Alţi 62.160 de lei s-au cheltuit pentru cele peste 4.440 de pachete care vor fi date copiilor, de Moş Nicolae.
Tot astăzi debutează programul Vrancea Dalbă, cu spectacole şi manifestări pentru copii. Deja Caravana lui Moş Crăciun a pornit la drum şi se va opri în Piaţa Unirii iar la orele după-amiezii se va desfăşura Concursul judeţean al Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă pentru elevi.

Seara se va încheia cu concertul susţinut de Bogdan Mihai, Eden Loren (Sanremo 2019), Olivier Kaye (câştigător Cerbul de Aur 2018), Laura Bretan, pe scena amenajată în Piaţa Unirii. Celelalte spectacole vor avea loc în zilele de 6,  14, 15, 22, 23, 24, 25, 26 şi 27 decembrie, în intervalul orar 17.00-19.00

Tot la Focşani va avea loc şi Târgul de Crăciun. Standurile cu produse vor fi amenajate în Piaţa Unirii şi vor fi deschise în perioada 6 decembrie 2019 - 7 ianuarie 2020. În cadrul evenimentului Vrancea Dalbă, pe data de 14 decembrie la Sala Balada se va desfăşura ediţia a XIX-a a Festivalul Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite