VIDEO Gheorghe Neţoiu a cerut instanţei să îi schimbe regimul de detenţie în semideschis: „S-a făcut o nedreptate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Neţoiu a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor“ la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar de la Dinamo a cerut magistraţilor Judecătoriei Craiova să îi schimbe regimul de detenţie în semideschis.

UPDATE/ Magistraţii Judecătoriei Craiova au amânat cererea depusă de Gheorghe Neţoiu privind schimbarea regimului de detenţie. Fostul acţionar de la Dinamo a depus două cereri prin care solicită acelaşi lucru. 

Gheorghe Neţoiu, fost finanţator al echipelor de fotbal  Dinamo şi Universitatea Craiova, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare. Acesta a primit 1 an de închisoare pentru evaziune fiscală, 3 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, şi câte două pedepse de 1 an de închisoare pentru spălare de bani. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. 

VIDEO

Gheorghe Neţoiu a cerut să fie mutat la un regim semideschis

Gheorghe Neţoiu a depus la Judecătoria Craiova o cerere prin care solicită schimbarea regimului de detenţie în semideschis. „S-a făcut o nedreptate. Le cer magistraţilor să fie corecţi“, a spus Neţoiu în momentul în care a fost dus în sala de judecată.

Mai citeşte şi

Gheorghe Neţoiu va executa pedeapsa în regim închis. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă