O gravidă a ajuns la spital, după ce a fost îmbrâncită pe scări de patroana la care lucrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra este internată la Spitalul Filantropia din Craiova

Tânăra în vârstă de 23 de ani, din Craiova, însărcinată în trei luni şi jumătate, a fost la un pas să îşi piardă bebeluşul.Ioana Toma susţine că ajuns la spital, din cauza patroanei la care lucrează şi care a îmbrâncit-o pe scările Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

Gravida a mers în această dimineaţă la magazinul din cartierul Brestei şi i-a cerut patroanei o adeverinţă de salariat pentru a putea intra în concediu medical. Cum aceasta a refuzat-o, tânăra a mers la ITM Dolj pentru a depunde plângere. Odată ce ajuns acolo a văzut că era urmărită de şefa ei şi de sora acesteia „Au urcat după mine şi m-au îmbrâncit. Eu am căzut pe scări şi m-am lovit la burtă. Până la urmă este dreptul meu să intr în concediu medical. Am o sarcină cu probleme şi vreau să stau acasă. O să depun plângere la poliţie pentru agresiune. Sper că bebeluşul este bine“,a a spus tânăra.

Medicii de la Spitalul Filantropia din Craiova au internat-o imediat pe gravidă „Câteva zile o să mai rămână internată în spital sub supraveghere “, a spus Mădălina Enăchescu, purtătorul de cuvânt din cadrul instituţiei.

A chemat paza

Patroana acuzată de agresiune de către Ioana Toma  nu a vrut să comenteze incidentul. Ba mai mult, a chemat şi doi agenţi  de pază, care s-au aşezat în faţa magazinului şi nu au mai dat voie nimănui să intre.

Oamenii legii au demarat o anchetă cu privire la incidentul care s-a petrecut pe scările Inspectoratului de Muncă Dolj „Deocamdată nimeni nu a depus plângere la poliţie cu privire la cele întâmplate  “, a spus Amelia Căpărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.