Ginela Andreea Stoica creează rochii de vis pentru craiovence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ginela Andreea Stoica visează să îşi deschidă propriul salon de coafură.

Deşi munceşte de dimineaţa până seara în magazinul ei de rochii de mireasă, absolventa şcolii Christine Valmy îşi doreşte acum un salon de coafură.

Este o olteancă get beget, deşi s-a născut în Teleorman. Râde când ne povesteşte că a fost adusă pe lume în tren. Tânăra este o fire deschisă şi mereu dornică să înveţe lucruri noi. Munceşte de mică şi niciodată nu a spus: gata, este prea mult. „Am visat să mă fac croitoreasă. Am ajuns acum să creez singură rochiile de mireasă pentru magazinul meu. Sunt zile în care muncesc de dimineaţa până seara, dar mie îmi place ce fac. Am învăţat să îmi câştig singură banii“, a povestit Ginela.


Are diplomă de hair-stylist


Tânăra s-a hotărât ca, pe lângă magazinul de rochii de mirese pe care îl are, să îşi deschidă şi un salon de coafură. Aşa că în anul 2009 a absolvit cursurile Şcolii Internaţionele de Cosmetică Christine Valmy. „Anul acesta se poartă tot tunsoarea bob sau cea pe care o are cântăreaţa Rihanna. Am avut ce învăţa la şcoală, iar acum sunt gata să pun cunoştinţele în practică. Pot spune că am aranjat părul mai multor prietene şi toate au fost mulţumite. Au fost petreceri la care m-am dus cu coafura aranjată chiar de mine“, a mai povestit Ginela Andreea Stoica.  
Olteanca iubeşte moda şi a vrut să vadă cum este să defileze pe podium, aşa că s-a înscris la cursuri de modeling. „Sunt pasionată de shopping. Era normal să văd cum este să fii pe scenă. Am renunţat pentru că nu mai aveam timp absolut deloc. Aşa că am ales ce îmi place cel mai mult“, a mai precizat tânăra creatoare de rochii de mireasă. 


Vrea să meargă cu rochiile la expoziţie


Ginela Andreea Stoica lucrează de pe acum, în atelierul ei, la viitoarea colecţie de rochii de mireasă. „Ştiu că toate creaţiile mele sunt apreciate. Văd cum viitoarele mirese sunt mulţumite atunci când cumpără o rochie. Până acum nu a venit nimeni înapoi să îmi spună că nu îi place. La magazinul meu am preţuri pentru orice buzunar“, a mai spus Gimi, aşa cum o alintă prietenii.  
Tânăra olteancă a visat să urmeze Facultatea de Design, dar pentru că în Craiova nu este o astfel de secţie, a renunţat. „Nu puteam pleca, am o afacere de condus. Dacă nu eşti la faţa locului, să vezi cum merg lucrurile, apar imediat probleme. Aşa a fost să fie, nu regret nimic. Sunt la început de drum, mai am multe de învăţat. Dar ştiu că până acum am dus la bun sfârşit tot ce mi-am propus “, a încheiat tânăra craioveancă.


Data naşterii
16 noiembrie 1989, Alexandria, judeţul Teleorman.
Studii
Studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice, secţia Finanţe Bănci, Universitatea din Craiova.
Hobby-uri. Călătoriile.

Ce-i place ?
Să gătească, să îşi petreacă timpul cu familia şi cu prietenii şi să creeze rochii de mireasă. „Eu sunt fac întotdeauna totul cu pasiune, aşa că de fiecare dată când mă apuc de ceva, îmi iese ca la carte“, a spus Ginela Andreea Stoica.
 Ce nu-i place ?
Nu suportă oamenii care mint şi care nu fac altceva decât să se intereseze de ce fac alţii în loc să se preocupe de propria lor persoană. „Dacă am ceva de spus cuiva nu mă feresc niciodată să îi spun adevărul în faţă. Cred că fiecare merită să ştie ce gândim cu adevărat despre ei şi nu trebuie să ne prefacem doar pentru a le face pe plac“, spune Ginela.


 Întrebări

Te-ai gândit să îţi deschizi o frizerie?
Am în plan ca în 2011 să investesc într-o astfel de afacere. În 2009 am absolvit cursurile Şcolii Internaţionale de Cosmetică Christine Valmy. Îmi place să fac lucruri noi şi deosebite, aşa că sunt sigură că mă voi descurca de minune. Să am o  frizerie este visul meu.
Anul acesta ce rochii de mireasă se poartă?
De la rochiţe simple până la cele de prinţese. Viitoarele mirese ştiu să îşi aleagă vestimentaţia, iar acolo unde nu se descurcă, sunt eu să le dau o mână de ajutor. De fiecare dată le spun ce le avantajează şi astfel toată lumea pleacă mulţumită din magazinul meu.