Astăzi, meci FC Viitorul - Farul Constanţa. Vezi ce scandal a izbucnit înaintea partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La mijlocul terenului

Sâmbătă, cele două echipe de la malul mării: FC Viitorul Constanţa şi FC Farul Constanţa se vor înfrunta în etapa a 17-a a Ligii a 2-a. Meciul care se va disputa la Ovidiu începe la ora 13.30.

Directorul Academiei de Fotbal, Paul Peniu, a spus că reprezentanţii grupării Farul Constanţa au pus presiune asupra meciului. „ Au solicitat să jucăm pe terenul de la Farul, fapt ce contravine regulamentului“, a spus Paul Peniu.
Conform regulamentului, echipa gazdă trebuie să asigure oaspeţilor 5% din numărul de locuri, de 100 de locuri. „ Însă, suporterii s-au simţi jigniţi că nu le dăm 300 de bilete. Să se ducă 1.000 de suporteri la meciurile Farului de acasă“, spune Peniu.

Galeria FC Farul protestează

Galeria echipei FC Farul a renunţat la biletele puse la dispoziţie de FC Viitorul. Fanii au luat această decizie în semn de protest faţă de numărul mic de bilete care li s-a alocat, 100, în condiţiile în care, afirmă ei, la meci şi-au anunţat prezenţa 300 de membri ai galeriei şi alte câteva sute de suporteri farişti.

Biletele s-au epuizat


Biletele pentru meciul de sâmbătă s-au epuizat, spune Peniu. 400 sunt abonamente. Alte bilete au primit pensionarii din Ovidiu, liceul Ovidius unde învaţă elevii Academiei de fotbal, primăriile Constanţa şi Ovidiu şi prietenii sportivilor academiei.