Când cifrele sperie. O depăşire neregulamentară a rănit uşor 6 oameni şi a avariat 5 maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase oameni s-au ales cu răni uşoare şi cinci maşini au fost avariate în urma unui accident rutier petrecut luni seara, 15 august, în afara localităţii Gilău, din judeţul Cluj. Incidentul s-a petrecut pe DN1E60.

Din primele cercetări reiese că un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca, conducea un autovehicul pe DN1E60, pe direcţia Oradea - Cluj-Napoca, şi s-ar fi angajat în depăşirea unei coloane de vehicule într-o zonă în care o astfel de manevră este interzisă. Rezultatul: a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, iar la revenire pe banda sa de circulaţie a lovit o maşină care circula pe aceeaşi direcţie de mers.

„În urma impactului, autoturismul care circula pe direcţia Oradea-Cluj-Napoca, a fost proiectat în afara părţii carosabile, context în care a acroşat autoturismul care-l preceda şi care, la rândul său, a fost proiectat în autovehiculul din faţă“, explică Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a şase persoane - un bărbat, de 63 de ani, din comuna Poieni, şoferul maşinii proiectate în afara părţii carosabile, o femeie, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în acelaşi autovehicul. Răniţi uşor au fost patru pasageri în maşina angajată în depăşire, persoane cu vârste cuprinse între 11 şi 57 de ani, originare din Floreşti şi Cluj-Napoca.

Potrivit poliţiştilor, valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 35.000 de lei. Aceştia continuă cercetările ca să se lămurească privind împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Mai puteţi citi:

Dovadă de omenie în inima Untold. Gestul făcut de doi tineri după ce au găsit un telefon mobil