Măsuri de supraveghere judiciară faţă de 152 de persoane, dispuse în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia urmăreşte respectarea obligaţiilor de cei aflaţi sub supraveghere judiciară FOTO Adevărul

Faţă de 152 de persoane au fost dispuse de către oamenii legii măsuri preventice de supraveghere judiciară, în ultima săptămână, a a anunţat, duminică, Poliţia Română.

Conform unui comunicat de presă transmis de IGPR, în perioada 16 - 22 februarie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 152 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 30 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi cu privire la 122 de persoane aflate sub control judiciar, se menţionează în comunicat. 

Mai multe pentru tine:
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
Tragedie în sport: a murit David Wilkie
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”