Incident şocant la Dristor. O fată a sărit pe şine şi a fost salvată în ultima secundă de către doi călători - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură

O fată a fost salvată în ultima clipă de la moarte, miercuri, la staţia de metrou Dristor 1, după ce a sărit pe şine.

GALERIE FOTO

„Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la staţia de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflaţi în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie. Precizăm că circulaţia trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

”În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu. 

Fata a fost transportată la spital

Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de pe şine de  doi cetăţeni aflaţi în staţie.

Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale de specialitate.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene