Braşov: Biorezonanaţa, o cale sigură spre vindecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ileana Andruc a fost întotdeauna perocupată de sănătatea oamenilor şi a învăţat singură să îi trateze pe cei bolnavi prin biorezonanţă.

Ileana Andruc visa încă din copilărie să îi poată ajuta pe cei bolnavi atunci când va creşte. După ce a terminat liceul a vrut să urmeze cursurile unei facultăţi de medicină, însă a ales un alt drum. „Ceva mi-a spus că, deşi îmi doream să fac ceva important pentru oameni, medicina, în forma în care se învăţa şi se practica atunci, nu era ceea ce îmi doream. Aşa că am urmat a doua chemare şi m-am înscris la Facultatea de Fizică din Bucureşti”, a spus Ileana Andruc

Protecţia mediului, o dezamăgire

Timp de 13 ani femeia a lucrat în domeniul cercetării, iar la un moemnt dat a ajuns în departamentul de Protecţia Mediului al societăţii Fartec. „Această profesie a fost o mare dezamăgire pentru mine. Ceea ce se urmărea de fapt în domeniul protecţiei mediului erau doar raportări, fără să se ia vreo măsură concretă de reducere a poluării”, se destăinuie Ileana Andruc.

De la medicamente naturiste, la biorezonanţă

Din 1996 i s-a ivit ocazia să mai facă altceva pe lângă serviciu şi s-a implicat în promovarea medicamentelor naturiste. Cinci ani mai târziu, a aflat că există metode moderne în medicina cuantică de detectare a disfuncţiilor şi dezechilibrelor organismului uman, înainte ca ele să provoace anumite boli. „Folosind biorezonanţa ca tehnică de investigare puteam face şi nişte recomandări mult mai concrete în folosirea tratamentelor naturiste”, a explicat braşoveanca.

S-a iniţiat în medicină

În anul 2001, Ileana renunţat total la meseria sa de „apărător” al mediului şi şi-a început efectiv cariera în domeniul biorezonanţei. A urmat numeroase cursuri de medicină generală şi biorezonanţă şi, după câţiva ani de studii aporfundate a, obţinut dreptul de a profesa . „Până anul trecut, când mi-am obţinut atestatul, am colaborat şi m-am sfătuit cu un medic deosebit, cu mare deschidere la tot ce este nou şi care m-a învăţat primele noţiuni de biorezonanţă. Am învăţat de la el mai ales modul în care trebuie analizat pacientul, respectiv că fiecare bolnav trebuie analizat ca o individualitate separată”, a spus femeia.

„Organismul se vindecă singur”

Acum Ileana are propriul cabinet şi le oferă pacienţilor informaţii despre problemele lor de sănătate, dar şi soluţii pentru rezolvarea lor, fie prin terapie cu unde electromagnetice, fie prin tratamente naturiste. Îşi dedică aproape tot timpul meseriei, însă are satisfacţia că le poate fi de ajutor celor care îi trec pragul. „Eu nu vindec boli, nici medicamentele nu vindecă. Organismul uman se poate vindeca singur. Trebuie doar să-i arăţi calea şi să declanşezi acele pârghii care îl pot stimula, echilibra sau detoxifia, într-un cuvânt modul prin care omul îşi poate redobândi stare de sănătate”, ne-a mărturisit Ileana Andruc.

Mai multe amănunte despre biorezonanţă puteţi citi aici.

Întrebări şi răspunsuri:

Cât de mult vă place ceea ce faceţi?
I.A.: Îmi place enorm ceea ce fac şi, când stau de vorbă cu o persoană cu probleme de sănătate fizică, psihică sau emoţională, nu mă uit la ceas. Chiar dacă avantajele materiale nu sunt consistente, satisfacţia de a ajuta este nemaipomenită.

Poate avea efecte negative această metodă?
I.A.: Această tehnică este folosită atât pentru echilibrarea energetică a corpului uman, cât şi pentru reducerea efectelor stresului şi stimularea imunităţii organismului. Ea nu poate face rău nici măcar unui sugar.

Ce-i place:
„Îmi place să vorbesc cu oameniii, să-i ascult, să mă uit în ochii lor şi să văd că am intrat în rezonanţă cu ei. Iubesc animalele cu blană şi patru picioare, dar mai presus de orice îmi iubesc familia”, ne-a mărturisit Ileana.

Ce nu-i place:
„Nu-mi plac oamenii infatuaţi, parveniţi, care cred că banii îi pun mai presus de orice, că pot sfida boala şi chiar moartea. Nu-mi irosesc timpul să-i conving de contrariu. Nu are sens”, a recunoscut braşoveanca.