Bărbatul cu care Angelina Jolie a avut cea mai fierbinte relaţie din viaţa sa. Actriţa l-a iubit enorm, deşi a înşelat-o şi a umilit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie. Foto: Profimedia

Iată că şi una dintre cele mai frumoase femei din lume a avut parte de dezamăgiri, trădare şi suferinţă. A iubit un bărbat care nu a ştiut să o iubească, la rândul său, aşa cum ea avea nevoie.

Şi nu, nu este vorba de Brad Pitt, ci de un alt actor alături de care Angie îşi legase destinul. Acesta i-a fost infidel de mai multe ori, până când ea l-a trimis la terapie, iar el a înşelat-o şi cu terapeuta! El este bărbatul care a făcut-o pe divă să se simtă umilită, deşi, pentru ea, o părăsise pe logodnica lui, o altă actriţă cunoscută.

În cazul său, nimic nu a funcţionat fiindcă bărbatul era dependent de sex. De sex şi de diversitate. Probabil că este partenerul care a înşelat-o cel mai mult şi bărbatul care i-a marcat existenţa, mai ales că a avut o relaţie cu el când era atât de tânără! Despre cine este vorba? Vezi fotografiile cu ei doi, atunci când erau împreună şi se înţelegeau bine.

Citeşte mai departe aici...