Andreea Marin Bănică a reclamat emisiunea „Cancan TV“ la CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin Bănică a reclamat la Consiliul Naţional al Audiovizualului emisiunea „Cancan TV" - transmisă la Kanal D pe 1 septembrie - în care au fost difuzate fără acordul său imagini în timp ce lua masa la un restaurant, potrivit Mediafax.

Vedeta a precizat că astfel i s-au încălcat dreptul la viaţă privată şi dreptul la propria imagine. „Fac precizarea că această emisiune, «Cancan TV», în care mi s-au încălcat drepturile, a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D. Deşi respect acest post de televiziune şi în cadrul său am fost de acord în mai multe rânduri să ofer interviuri ce s-au dovedit a fi de calitate, respectând deontologia profesională (...), din păcate, am fost pusă într-o situaţie în care trebuie să acţionez, pentru că am o mare responsabilitate atât faţă de mine, cât şi faţă de familia mea", a scris Andreea Marin Bănică în sesizarea transmisă CNA.

Vezi aici sesizarea transmisă de Andreea Marin Consiliului Naţional al Audiovizualului

CNA a primit două sesizări şi de la producătoarea Dana Mladin şi de la Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii „Acces Direct" de la Antena 1. Sesizările au vizat tot emisiunea „Cancan TV".