VIDEO „Epic Show“ - Episodul 4: Cum au ajuns senzaţiile internetului să se bucure de notorietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea de umor „Epic Show“ a debutat luni la Prima TV, dar a fost transmisă şi pe platforma adevarul.ro. „Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii ce ne înconjoară este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente de televiziune, cât şi elemente specifice online-ului.

În episodul de luni seară, cei patru membri ai echipei, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, au dezbătut tema succesului, adaptată contextului social actual. 

Aceştia au vorbit despre vedetele din mediul virtual, analizând felul în care acestea s-au propulsat, în ciuda capacităţilor intelectuale îndoielnice. 

„Vom arăta cum poţi avea succes chiar şi atunci când eşti o formă de viaţă inferioară, care nu poate lega corect nici două cuvinte şi nu are niciun alt talent în afară de incapacitatea de a genera sentimentul ruşinii. Şi nu, aici nu e vorba despre asistentele lui Capatos, deşi descrierea anterioară li s-ar putea aplica cu succes. Vorbim de senzaţii ale internetului, care au ajuns să se bucure de o notorietate mai mare decât orice ministru al Educaţiei“, au dezvăluit cei patru clujeni înainte de emisiune.

Desigur, cei patru „epici“ nu au renunţat la răutăţile gratuite şi au cuantificat succesul prin comparaţie. „Cât de deştepte se simt vrăjitoarele escroace faţă de nişte piţipoance cerşetoare de atenţie?“, fiind doar una dintre întrebările la care au încercat să dea un răspuns.

„Emisiunea «Epic Show» este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică şi autoironică, taxând scump pe unii şi ridiculinzându-i absolut gratuit pe alţii. Împletind în mod armonios vloggingul (n.r.-video blog) cu stand-up comedy, datul cu părerea şi bârfologia cu statul la pupitru, «Epic Show» este cocktailul satiric cu care te poţi îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului“, spune Tibi Codrean, unul dintre membrii echipei.

Emisiunea a fost transmisă în premieră şi în exclusivitate pe adevarul.ro şi s-a bucurat de un succes răsunător, generând peste 15.000 de vizualizări doar în ziua difuzării.

„Am înţeles că în timpul emisiunii noastre site-ul adevarul.ro a fost un fel de DN1 în zi de sărbătoare, adică s-a circulat al naibii de greu, ceea ce nu poate decît să ne încânte. E un prim pas bun, dar drumul e lung şi tare am vrea ca traseul să fie unul ascendent. Adică ne bucurăm foarte mult văzând că ne este apreciat rezultatul unei săptămâni întregi de muncă, dar în acelaşi timp ne gândim cum să fie mai bine săptămâna următoare, unde şi cum putem îmbunătăţi «epicsoadele» şi ce putem aduce nou“, a declarat la momentul respectiv Tibi Codorean.

Chiar dacă emisiunea a fost inclusă în grila de primăvară a postului Prima TV, membrii echipei susţin că acest lucru nu le va schimba modul de abordare. „Faptul că mergem la o televiziune mai mare nu înseamnă că trebuie să ne temperam. Dimpotrivă, vom spune lucrurilor pe nume, vom fi foarte duri şi foarte acizi. Nu ne va fi jenă să ne luam de oricine“, declara Dragoş pentru ziaruldecluj.ro, la momentul aflării veştii.

Premieră media în România: „Epic Show“ a debutat sâmbătă seară, la ora 22.00, în exclusivitate pe adevarul.ro

EXCLUSIV Epic Show - Episodul 2. O nouă repriză de râs: Banii, subiect tratat gratuit

EXCLUSIV „Epic Show“, episodul 3: Mihai Bendeac, luat la „roast“

Mai multe pentru tine:
Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”
Acționarii EVERGENT Investments aprobă dividende de 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %
Depozit de droguri „La Casa de Papel“, găsit într-un apartament închiriat. Traficantul, dat în vileag de alt dealer
Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa
76% dintre români consideră că fumătorii adulți ar trebui să primească informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fără fum
Șeful Gărzii de Mediu: „Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie”. Sancțiuni de sute de milioane au fost date în ultimii trei ani
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
ORSE: Soluțiile inteligente de consum al energiei trebuie să fie accesibile și celor cu venituri reduse
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Zodiile care vor avea parte de vești grozave în Joia Mare. Problemele de sănătate se rezolvă miraculos, iar oportunități financiare apar de nicăieri