Momente tensionate la „Ferma Vedetelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Stan, unul dintre concurenţii care crează tensiuni la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“. Nici bine nu s-a instalat Dan Helciug în camera fermierului, că a şi început să dea directive de la prima oră a dimineţii, iar Ionuţ dă dovadă de hărnicie în îndeplinirea sarcinilor date de fermierul săptămânii. Ziua de ieri a adus o serie de momente tensionate la „Ferma Vedetelor“, iar stresul şi animozităţile dintre concurenţi au început să iasă la iveală.

Dan Helciug a fost plin de energie pozitivă şi le-a transmis tuturor concurenţilor o stare de bine, însă uneori acest lucru nu este suficient, iar respectul faţă de el şi îndeplinirea sarcinilor pe care el le trasează au de suferit. La prima oră a dimineaţii animalele sunt hrănite, focul e făcut, lemnele sunt tăiate, apă e pusă la încălzit, vaca e mulsă şi masa e gata – o dimineaţă perfectă de ţară. 

„Ferma Vedetelor“: goana după vaci 

Liniştea fermierilor este perturbată de venirea lui nea Raţă, care le-a adus vopsea, topor, cazma, flori şi surpriză: cea de-a doua vacă. Sarcina lor este de a vopsi gardul din faţa casei şi de a planta florile. Momentul care a declanşat avalanşa de tensiuni şi nemulţumiri a fost când cele două vaci au scăpat şi au luat-o la fugă prin pădure, lucru care i-a obligat pe Stan, Vica şi Cristina la un jogging printre copaci. De aici a început cearta între Vica şi Stan, pentru că era să o dărâme vaca, Stan fiind cel care o mâna din spate, iar Cristina a fost călcată pe picior de vacă. 

Nea Raţă însă a venit şi cu o nouă provocare pentru fermieri. În schimbul unei mici recompense, ei au trebuit să se împartă pe echipe şi să facă unt. Pentru că s-au descurcat exemplar, pe ritmul muzicii care le-a dat spor, şi au terminat în acelaşi timp, ambele echipe au primit premiul. Liniştea şi voia bună nu au durat mult. În scurt timp, o nouă discuţie între generaţii s-a aprins. De această dată Mioara a fost acuzată de Corina că i-a spus că merge strâmb şi că nu face nimic. 

După ce a gustat din pâinea proaspăt scoasă din cuptor şi untul abia făcut, Iulia Vântur a încercat să lămurească problema celor două. „Mă simt aşa dată la o parte că s-au format nişte echipe: eu şi ceilalţi. Cred că este din vina mea că nu ştiu să comunic cu alţii“, a spus Mioara. Momentul a fost depăşit şi fiecare fermier a anunţat nominalizările lui pentru servitorii săptămânii, iar voturile au înclinat către: Ştefan, Mioara, Augustin, Doiniţa şi Corina. Însă Dan a decis şi i-a ales pe Doiniţa şi Augustin. Conştient de ce a făcut, Dan a declarat, în spiritul său caracteristic: „Sper să supravieţuiesc după această noapte, să nu mă omoare Augustin în somn!“

Discuţia de la masă în prezenţa Iuliei a continuat şi după plecarea ei. Tema principală a fost lipsa respectului pe care Ştefan Stan o afişează faţă de femei. Augustin a fost cel care a spus: „În următoarele trei zile va ieşi un scandal la nivel înalt în această fermă. Nu ştiu de ce sunt oamenii aşa de agitaţi şi stresaţi“. Ştefan şi-a luat apărarea şi le-a spus băieţilor: „Eu sunt un om mai din popor, mai direct aşa“, însă Cristina a completat: „Stan găseşte competitor în fiecare om.“

Seara s-a încheiat printre lacrimile Vicăi, care a suferit un accident când a mers să mulgă vaca. Cele două vaci s-au încăierat şi ea a fost prinsă la mijloc, trântită pe jos şi călcată de vacă pe picior. Când au auzit ţipetele toţi colegii i-au sărit în ajutor şi au chemat medicul. 

   

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită, în intervalul 20:30 - 21:27, de aproximativ 1.9 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:25 peste 2.2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor.