Echipa care formează „Serviciul Român de Comedie“ a semnat cu Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa care formează „Serviciul Român de Comedie“, emisiune care a fost difuzată până anul trecut la Pro TV, a semnat un contract oficial cu Antena 1. Anunţul vine la scurtă vreme după ce au existat zvonuri prin care cele două părţi erau în discuţii avansate pentru a clarifica „detaliile finale“, scrie paginademedia.ro.

Astfel, emisiunea „Serviciul Român de Comedie“ va fi inclusă în grila postului Antena 1 în aceeaşi formulă consacrată la Pro TV şi cu aceiaşi actori. Discuţiile cu Antena 1 au fost purtate pe o perioadă de aproximativ o lună şi jumătate, date fiind amploarea proiectului, în ceea ce priveşte resursele de producţie, dar şi numărul mare de oameni implicaţi, echipa fiind formată din aproximativ 20 de actori, mai scrie paginademedia.ro.

Chiar dacă au semnat un contract cu Antena 1, actorii de la „Serviciul Român de Comedie“ ar putea apărea şi în grila Pro TV. Echipa a filmat în avans un sezon al serialului „Spitalul de demenţă“, care ar putea fi difuzat pe Pro TV.

„Serviciul Român de Comedie“ este un proiect dezvoltat de o parte a membrilor fostului grup Divertis, coordonat de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect, Distractis, care rulează acum pe TVR 1. În formula completă, Divertis, care s-a rupt în urmă cu trei ani, a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008, ca mai apoi să treacă la Pro TV.

„Este vorba de un nou proiect, încărcat de emoţie şi de dorinţa de a face lucruri cât mai bune, mai bune chiar decât am făcut până acum. O aşteptăm cu drag şi pe Monica Anghel, dacă timpul îi va permite, acum, că suntem din nou colegi“, a declarat Toni Grecu, liderul echipei. 

Fiecare sezon nou marca „Serviciul Românul de Comedie“ debutează cu o deviză, care, la Antena 1, în această primăvară va fi „Happy Show“. „Realitatea nu ne dă prea multe motive de bucuriem măcar «Serviciul Român de Comedie» să-şi facă datoria, astfel că invităm toţi telespectatorii să urmărească acest show la Antena 1“, a adăugat Toni Grecu.