Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, infectat cu COVID-19: „Starea lui de sănătate, mai fragilă decât ne-am fi putut închipui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Bărar a fondat trupa Cargo în 1985 FOTO: facebook/Adi Bărar

Adrian Bărar, fondatorul trupei Cargo, este în spital, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Anunţul a fost făcut joi 25 februarie pe pagina oficială de Facebook a trupei, componenţii săi declarând că sunt îngrijoraţi cu privire la starea sa de sănătate.

Membrii trupei Cargo au postat un scurt anunţ pe Facebook legat de colegul lor: „Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”

Născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara, Adi Bărar a început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România.

Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar se confundă cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani.

Vă mai recomandăm şi:

Cargo va susţine un concert „Live la Arenele Romane“, cu ocazia lansării DVD-ului cu acelaşi nume VIDEO

Cargo, despre tragedia de la Colectiv: „Nu sistemul şi corupţia au ucis acei copii, ci lucrurile mici, de zi cu zi“

Mai multe pentru tine:
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”