În viitor, păpuşile pentru sex ar putea fi „echipate“ cu inteligenţă artificială

În viitor, păpuşile pentru sex ar putea fi „echipate“ cu inteligenţă artificială

Deocamdată, e silicon fără suflet. În viitor, ar putea avea ceva „minte“.

Păpuşile din silicon folosite pentru sex sunt încă un subiect tabu, dar asta nu înseamnă că un producător de aşa ceva nu poate visa la un viitor mai bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Matt McMullen, directorul executiv al companiei RealDoll, susţine ca păpuşile din silicon folosite în prezent de bărbaţi şi femei pentru... companie ar putea deveni ceva mai „deştepte“ datorită inteligenţe artificiale. Microsoft şi Facebook vor să folosească infrastructura pentru a-ţi comanda mâncare şi a-ţi răspunde la întrebări simple, dar RealDoll ar putea oferi cu adevărat inteligenţa artificială utilă

RealDoll produce încă din 1997 unele dintre cele mai realiste şi scumpe păpuşi pentru sex. Deşi cele mai multe de pe piaţă sunt gonflabile, ale acestei companii sunt produse din silicon şi oarecum pot imita piele şi poate chiar temperatura unui om. Mai mult, clienţii îşi pot personaliza „partenera“, iar dacă inteligenţa artficială va fi folosită - deja în dezvoltare şi ar putea fi lansată în următoarele şase luni -, atunci i-ai putea personaliza şi psihicul. 

În plus, RealDoll plănuieşte să lanseze o păpuşă cu cap robotic, pe care pot fi reproduse câteva expresii faciale umane. În 2017 ar trebui să fie pe piaţă.  Directorul companiei spune că ceea ce încearcă ei să facă este să furnizeze produse atât antrenant de folosit, dar şi amuzante.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

citeste totul despre: