Studentă din Iași, moartă într-un accident stupid. Diana s-a înecat mâncând lapte cu cereale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă din Iași, aflată în ultimul an la Facultatea de Geografie, și-a găsit sfârșitul într-un accident stupid. Ea a murit înecându-se cu un bol alimentar, în timp ce mânca lapte cu fulgi de ovăz, potrivit surselor medicale citate de bzi.ro.

Diana Andreea Farcaș SURSĂ Facebook Facultatea de Geografie și Geologie Iași
Diana Andreea Farcaș SURSĂ Facebook Facultatea de Geografie și Geologie Iași

Tragedia s-a întâmplat în casa fetei, la 7 martie 2023.

Diana Andreea Farcaș, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită în propria cameră, fără suflare, chiar de către mama ei. Din informațiile oferite de bzi.ro, chiar mama i-ar fi adus micul dejun în cameră. Femeia a a sunt de urgență la 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj medical.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei în vârstă de 20 de ani, chiar dacă au aplicat numerose manevre de resuscitare. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„La data de 7 martie a anului curent, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10.30”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Decesul fetei o șocat mediul academic ieșean

Mama tinerei studente i-a anunțat pe reprezentanții Universității ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iași, pe data de 8 martie 2023, despre decesul fetei. Imediat, pe rețelele de socializare au început să apară numeroase mesaje prin care studenții și-au manifestat părerile de rău în legătură cu tragedia care a avut loc pe data de 7 martie 2023. 

„Săptămâna trecută a făcut pozele pentru album, pentru cursul festiv. De acolo e și poza din postarea facultății. Părea bine, de asta nimănui nu-i vine să creadă. Suntem șocați”, a adăugat un student, coleg al Dianei, conform bzi.ro.

Totodată, reprezentanții universității din Iași au anunțat decesul fetei prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cu durere în suflet, vă anunțăm că a trecut în neființă studenta noastră de la specializarea Geografia Turismului, anul 3, Farcaş Diana Andreea. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au fost aproape”, au scris reprezentanții UAIC.

Slujba de înmormântare a tinerei va avea loc sâmbătă, 11 martie, la ora 11.00, în satul Rotunda, comuna Doljești, județul Neamț.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite